Tak teda tu je už celkom pekný počet hasičákov. Mám pre teba jeden návrh. Vimos vydal model 815ky 4x4 HAS v pôvodných hasičských farbách prototypu, z ktorého vznikla ostrá verzia, ktorá vyhrala dakar 1994.
https://www.papirove-modely.cz/velkynahled/439063
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Šialene červená galéria hasičákov (developer10)
Re: Šialene červená galéria hasičákov (developer10)
Last edited by tom on 20 Nov 2025 14:14, edited 1 time in total.
- developer10 | 41
- Name: Peter
Čauko, jasné, mám v pláne, zhodou okolností tá dakarka je môj posledný model pred prestávkou a nedávno som ho našiel, tak asi to vidím na trojparalelku nieked v budúcnosti 
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Tak to aa teším na tvoju stavbu, rozmýšľal som aj ja nad ňou ale mám už 1995 zlepenu a v plane niekedy horizont x rokov , zlepiť Lopraisovu 1994 a Poldi team 1996Čauko, jasné, mám v pláne, zhodou okolností tá dakarka je môj posledný model pred prestávkou a nedávno som ho našiel, tak asi to vidím na trojparalelku nieked v budúcnosti
- developer10 | 41
- Name: Peter
Bude bude
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU