TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Home made Air brush

Moderator: iconmaster

lowi | 45
Name: Vilo

Re: Home made Air brush

Postby lowi » 18 Nov 2009 23:00

Chcel by som kompresor na pneumatiky čo majú teraz v Baumaxe za 9€. Preto som sa pýtal, aký tlak je potreba. Kým sa naučím a potom dačo zostrojím.

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 18 Nov 2009 23:30

Ja som s takym kompikom robil dost dlho, sice vtedy som este nemal len taku jednoduchu ceskoslovensku pistol, kde stale pretekal vzduch. Tak som mal spraveny kompresor na gombik a to bol akoze spust.. Ziaden luxus ale dalo sa s tym :)

tomasko | --
Name: Tomáš

Postby tomasko » 29 Nov 2009 17:30

Trosku OT,ale na agamackej stranke ( http://www.agama.cz/) som nasiel Kompresor MINI MA-3000 + stříkací pistole AB 1001.chcem sa opytat niekoho skusenejsieho,ci by to doporucil.

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 29 Nov 2009 18:24

Tomasko - podla mna dobra sada, kompresor vyzera tak ako podobne typy ostatnych znaciek, jedine ze tam nie je nadrzka.. Jednocinna striekacia pistol tiez, v podstate je to to iste, co pouziva vacsina z nas.

tomasko | --

Postby tomasko » 29 Nov 2009 18:57

Mne ide hlavne o tie rozmery,ze mi to nezaberie polovicu izby. Este by ma zaujmalo,ci tu pistol mozem vymenit za dvojcinnu

Patero | 48
Name: Jozef Kráľ

Postby Patero » 29 Nov 2009 19:02

samozrejme. Pravdepodobne budeš potrebovať na to prechodku. Ale tú tiež zoženieš v modelárskom obchode.

Ja osobne to mám poriešené tak, že aj k fixírke a aj k dvojčinke mám vlastnú hadicu a na kompresor som namontoval rýchlospojku a iba si prepínam hadice.
[col]%|[/col]

ELEFANT | 54
Name: Radek Lamche

Postby ELEFANT » 29 Nov 2009 19:32

ten stejný kompresor mám a zatím jsem spokojený a je velký 30×15 cm takže malinký a v pohodě :vicotry:

tomasko | --

Postby tomasko » 29 Nov 2009 19:35

Dik chalani. :vicotry:

lowi | 45
Name: Vilo

Postby lowi » 30 Nov 2009 20:33

Tak a je to tu !!! V krátkej dobe čakajte veľké zmeny !!!!! :P :P Už je to doma. :bad smile:
Image

Ešte malý dotaz asi na Patera. Tryska sa dá zatiahnuť len takto ???? Sa mi to trochu nezdá. Nemala by ísť viac zakrútiť ?? :beat brick:
To čo vidieť na fotke je maximum, viac nejde. Prosím o radu. :surrender: :surrender:
Image

Patero | 48
Name: Jozef Kráľ

Postby Patero » 01 Dec 2009 09:03

kombinačkami treba zakrútiť trochu nižšie asi tak o jeden až dva závity. Funkčnosť sa dá vyskúšať aj s obyčajnou vodou. Petopato mal tento istý problém, tak možno bude vedieť povedať viac. Ja osobne tam už nemám tú pružinu, lebo po pár použitiach sa mi ten závit zaniesol farbou a točenie už nieje tak jednoduché. Občas mi to zaschne a musím to rozchodiť kombibačkami.
[col]%|[/col]

Return to “Tipy a triky - Diskusia // Tips & Tricks - Discusion”