TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Ty 45 /Angraf/ 1:25
Re: Ty 45 /Angraf/ 1:25
Fajnová prácička a moc šikovné ruce, opravdu krása, já vím, že je zde hodně zastánců čistých staveb, ale ruku na srdce přátelé, ta patina, když se to umí, dá tomu modelu glanc a šmrnc, držím palce, moc pěkné.

"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Děkuji za podporu...
Včera a dnes jsem tavil železo a kul kolejnice...
Mám toho na metr trati... zatím jenom nahrubo, bude se napouštět sekundákem a brousit.... Namalované pražce mají délku 10cm, šířku 1cm a rozestup 2cm. Doufám, že jsem to spočítal dobře... Také vyrábím uchyty kolejnic na pražce... To bude chuťovka....
Odborníci, mohlo by to tak nějak být?

Včera a dnes jsem tavil železo a kul kolejnice...
Mám toho na metr trati... zatím jenom nahrubo, bude se napouštět sekundákem a brousit.... Namalované pražce mají délku 10cm, šířku 1cm a rozestup 2cm. Doufám, že jsem to spočítal dobře... Také vyrábím uchyty kolejnic na pražce... To bude chuťovka....
Odborníci, mohlo by to tak nějak být?

Zdravím,
predpokladám, že rozmery si bral tu na fore, takže to netreba komentovať. Tie hrany navrchu by som zbrúsil - ale to asi aj tak plánuješ. Ak plánuješ použiť metal cote farbu odporúčam dať si pozor na dôkladné vybrúsenie podkladu - mne sa osvedčil taký penový pilník na nechty čo mi žena používa.
Martin
predpokladám, že rozmery si bral tu na fore, takže to netreba komentovať. Tie hrany navrchu by som zbrúsil - ale to asi aj tak plánuješ. Ak plánuješ použiť metal cote farbu odporúčam dať si pozor na dôkladné vybrúsenie podkladu - mne sa osvedčil taký penový pilník na nechty čo mi žena používa.
Martin
Odstupuji.....
Už nemůžu.....
Nesnáším koleje, nesnáším kolečka....
Aby bylo poznat, že dělám parní lokomotivu, vyrobil jsem kotel. Může za to známej, co přišel na návštěvu.... Prý to vůbec nevypadá jako loko, ted už skoro jo... že joooo

Už nemůžu.....
Nesnáším koleje, nesnáším kolečka....
Aby bylo poznat, že dělám parní lokomotivu, vyrobil jsem kotel. Může za to známej, co přišel na návštěvu.... Prý to vůbec nevypadá jako loko, ted už skoro jo... že joooo

No jo no, jasně že je to lokotka, a jaká, přímo primovní, já sem snad přestanu chodit, pak v noci nespím, furt se mi to mihá před očima, a už zas pro změnu nemůžu dospat, jak se těším na druhý den a budu sem moct zase nakouknout, práci flinkám, už abych byl s ní hotovej a mohl na čumendu na paraelku, ach jo,
Začíná se to rýsovat, a moc dobře rýsovat, jinak myslím, že odborné posouzení těch kolejnic podá nejlépe Hank. 
Začíná se to rýsovat, a moc dobře rýsovat, jinak myslím, že odborné posouzení těch kolejnic podá nejlépe Hank. 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
sorry za off topic...
Děkujeme za projevenou soustrast...

P.S. na lokotce budu pracovat, ale až nastanou dlouhé zimní večery... ted makám v dílně na lodičce...
Děkujeme za projevenou soustrast...
P.S. na lokotce budu pracovat, ale až nastanou dlouhé zimní večery... ted makám v dílně na lodičce...

Pekne parte
Dalsia nedokoncena lokomotiva
Dalsia nedokoncena lokomotiva
kanagon69 wrote:P.S. na lokotce budu pracovat, ale až nastanou dlouhé zimní večery... ted makám v dílně na lodičce...
Berieme ta za slovo, ale mohol by si kludne aj skor zacat
A inac uprimnu sustrast