TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
zladenie originalu a domacej tlace
Moderator: iconmaster
Re: zladenie originalu a domacej tlace
nemusi to byt zase uplne presne, ale zatial sa mi nepodarilo ani priblizne trafit...najhorsie je to ze ked sa mi uz zda, ze som trafil odtien sedej, tak vytlacim diel cervenej strechy a tam sa uz farba ani zdaleka nezhoduje... 

Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
a prečo to teda netlačíš celé?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
hmm...to mi pride ako dost draha alternativa, kedze uz aj ta zlata kniha MPR nieco stala. Kebyze vsetko mam tlacit...neviem no
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
ak by sa niekto zľutoval a dodal program, ktorý vytlačí farebnú tabuľku tlačiarne, dovolí ti oskenovať predlohu, spomínanú tabuľku a určí ti potrebný farebný odtieň, ktorý máš dať na kópiu, aby ti to vytlačilo "presne" (+/-) ako originál, tak bude okamžite v balíku a za vodou 

[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
nj a mne by bolo luto tu mpr rozstrihat takze ja budu tlacit urcite cele
ach jo, pýtal som sa na to brácha, vyučeného grafika
takže neostáva nič iné, iba sa modliť, aby o tom, že sa to nedá niekto nevedel a spravil funkčný program
od toho su farebne profily pre monitor, ktory treba mat samozrejme
vykalibrovany, a profily pre farebne tlaciarne.
a aj tak to samozrejme nebude 100% sediet, nakolko v kompe to mas RGB
a tlaci sa v CMYKu.
takže neostáva nič iné, iba sa modliť, aby o tom, že sa to nedá niekto nevedel a spravil funkčný program