Nejdes na hvezdaren? Tam sa nejaka pistol najde....zial nemam pistol na hentakych hadikov takze to bdue len v cisto zelenej farbe...
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
GAZ-67B /MODELIK/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: GAZ-67B /MODELIK/ 1:25
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Na hvezdaren urcite idem ale dovtedy uz bude dufam Gazik hotovy ale uvidim mozno budem nanom experimentovat 
Pokrocil som trosku s blatnikmy prelisy hotovoe ako tak vybrusene miesto pre svetlomety s polovice vybrusene chaldic vytmeleny este dotmelit a prebrusit neham do zajtra preschnut este a dobrusim vsetko a pomaly zlepim dokopy snad
farba je zatial len tak naskusku ako to bdue vyzerat este ju neham vytvrdnut jemne prebrusit dohladka a nastriekat
Tot foto

Este sa naucit fotit a bude to aj pozeratelne snad

Este sa naucit fotit a bude to aj pozeratelne snad
Ten blatník vyzerá dobre. Ešte raz by som to prebrúsil a natrel.
Off topic: Ináč dosť dobre nechápem prečo všetci dávaju foto na server papirove modely ked na nasom serveri je miesta dosť. Či?
a navyse na nasom to ide uplne jednoducho a rychlo
vivat slovensko !
Off topic: Ja to robím kvôli prehľadnosti. Takto viem aký model som staval a mám v galérií hneď aj fotky. Zatiaľ ich nie je veľa, ale snáď časom...
To isté mám aj v PC. I keď je pravda, že mi to tam istý čas nešlo.
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
takže hadice budeš striekať na hvezdárni
môžeš rovno aj ten tank, čo máš rozostavaný
Off topic: Ináč dosť dobre nechápem prečo všetci dávaju foto na server papirove modely ked na nasom serveri je miesta dosť. Či?
Off topic: jedna DOSŤ podstatná vec, treba klikať na každý jeden obrázok a otvárať ho v novom paneli,
v hentej galérii je to prehľadnejšie, ovšem kvalita fotiek je tam nízka
v hentej galérii je to prehľadnejšie, ovšem kvalita fotiek je tam nízka
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
No ja som si uz zvykol tam davat fotky aspon tam vidim kolko mam toho hotoveho a kolko restov mi zapada prachom
A k modelu blatniky este doladim nechcem to mat zas lestenku ved je to ruske
tie prechody este skusim doladit 
Snad to nepokazim, skusil som dokonca makro fotky /hroza a des/ bude treba sa s tym este raidne pohrat dobrusit a tak
cisal som vyfarbil fiou takze sa mi pod striekacim tmelom nestratili uz si len oznacim kde maju byt a tam ich nafarbim jo a k tomu mam aj otazku tie cisal tam davali od ruky len tak alebo pouzivali sablony ? A este taka neprijemnost ked som lepil mriezku na chladic tak sa mi to tam zalialo od sekundaku da sa to dkao opravit alebo len blatom zakryt ? alebo dacim ?

A k modelu blatniky este doladim nechcem to mat zas lestenku ved je to ruske
Snad to nepokazim, skusil som dokonca makro fotky /hroza a des/ bude treba sa s tym este raidne pohrat dobrusit a tak

Maly postup vpred kapota nasadena, nepodarilo sa mi to tak ako som si predstavoval ale nie je to najhorsie snad
je tam par nedokonalosti ale to este doladim snad.Chcem sa spytat ci tie drobne skary na prechode kapota blatnik moze byt predsa len kapota nedolieha najlepsia daka medzera by mala byt :Pakurat ten prechod kapota chladic este trosku dako doladim ten sa mi nepaci
este dako vymysle ten pant alebo co to ma byt v strede tej kapoty a mozem nahodit tmel a snad uz aj farbu