TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

GAZ-67B /MODELIK/ 1:25

Moderator: Oliver

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Re: GAZ-67B /MODELIK/ 1:25

Postby serpens » 23 May 2011 12:17

...zial nemam pistol na hentakych hadikov takze to bdue len v cisto zelenej farbe...
Nejdes na hvezdaren? Tam sa nejaka pistol najde.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

SCaRY91 | 35
Name: Domino

Postby SCaRY91 » 23 May 2011 12:49

Na hvezdaren urcite idem ale dovtedy uz bude dufam Gazik hotovy ale uvidim mozno budem nanom experimentovat :P
Image

SCaRY91 | 35

Postby SCaRY91 » 24 May 2011 00:07

Pokrocil som trosku s blatnikmy prelisy hotovoe ako tak vybrusene miesto pre svetlomety s polovice vybrusene chaldic vytmeleny este dotmelit a prebrusit neham do zajtra preschnut este a dobrusim vsetko a pomaly zlepim dokopy snad :) farba je zatial len tak naskusku ako to bdue vyzerat este ju neham vytvrdnut jemne prebrusit dohladka a nastriekat :) Tot foto
ImageImageImageImageImage
Este sa naucit fotit a bude to aj pozeratelne snad :)
Image

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik
Name: Tino

Postby WanRayen » 24 May 2011 09:13

Ten blatník vyzerá dobre. Ešte raz by som to prebrúsil a natrel.
Off topic: Ináč dosť dobre nechápem prečo všetci dávaju foto na server papirove modely ked na nasom serveri je miesta dosť. Či?

tunnelDT | --
Name: jano

Postby tunnelDT » 24 May 2011 10:45

a navyse na nasom to ide uplne jednoducho a rychlo :vicotry: vivat slovensko !

Oliver | 32
2K+

Postby Oliver » 24 May 2011 12:30

Off topic: Ja to robím kvôli prehľadnosti. Takto viem aký model som staval a mám v galérií hneď aj fotky. Zatiaľ ich nie je veľa, ale snáď časom... :big smile: To isté mám aj v PC. I keď je pravda, že mi to tam istý čas nešlo.
Oliver

Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24

GALLERY

"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 24 May 2011 16:09

takže hadice budeš striekať na hvezdárni :vicotry: môžeš rovno aj ten tank, čo máš rozostavaný
Off topic: Ináč dosť dobre nechápem prečo všetci dávaju foto na server papirove modely ked na nasom serveri je miesta dosť. Či?
Off topic: jedna DOSŤ podstatná vec, treba klikať na každý jeden obrázok a otvárať ho v novom paneli,
v hentej galérii je to prehľadnejšie, ovšem kvalita fotiek je tam nízka :beat plaster:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

SCaRY91 | 35

Postby SCaRY91 » 24 May 2011 20:39

No ja som si uz zvykol tam davat fotky aspon tam vidim kolko mam toho hotoveho a kolko restov mi zapada prachom :P
A k modelu blatniky este doladim nechcem to mat zas lestenku ved je to ruske :) tie prechody este skusim doladit :)
Snad to nepokazim, skusil som dokonca makro fotky /hroza a des/ bude treba sa s tym este raidne pohrat dobrusit a tak :beated: cisal som vyfarbil fiou takze sa mi pod striekacim tmelom nestratili uz si len oznacim kde maju byt a tam ich nafarbim jo a k tomu mam aj otazku tie cisal tam davali od ruky len tak alebo pouzivali sablony ? A este taka neprijemnost ked som lepil mriezku na chladic tak sa mi to tam zalialo od sekundaku da sa to dkao opravit alebo len blatom zakryt ? alebo dacim ?
ImageImageImageImage
Image

SCaRY91 | 35

Postby SCaRY91 » 26 May 2011 01:03

Maly postup vpred kapota nasadena, nepodarilo sa mi to tak ako som si predstavoval ale nie je to najhorsie snad :) je tam par nedokonalosti ale to este doladim snad.Chcem sa spytat ci tie drobne skary na prechode kapota blatnik moze byt predsa len kapota nedolieha najlepsia daka medzera by mala byt :Pakurat ten prechod kapota chladic este trosku dako doladim ten sa mi nepaci :) este dako vymysle ten pant alebo co to ma byt v strede tej kapoty a mozem nahodit tmel a snad uz aj farbu :)
ImageImageImageImage
Image

SCaRY91 | 35

Postby SCaRY91 » 26 May 2011 22:58

Malinky postup vpred prilepil som ten predny panel kam pojdu pedale a stredovy ony :P Aj predne sklo som spravil no zial nevyslo idealne (na fotkach asi nie je videt) ale sak to sa zamaskuje snad :P Este pojdu na podlahu prelisy.ImageImageImage
Image

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”