TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Bulldogfest V. ročník / 28. mája 2011 / Liptovský Hrádok

lowi | 45
Name: Vilo

Re: Bulldogfest V. ročník / 28. mája 2011 / Liptovský Hrádok

Postby lowi » 01 Jun 2011 13:11

Aha, aj ja som tam v pozadí.... :P

Takže môj pokec:
+ miesto konania (mám to len 7km ! )
+ prostredie - veľká miestnosť
+ senzačný ľudia
+ dobrá organizácia
+ atď. ......

- počasie
- horšie svetlo

Inak to bol veľmi pekne strávený deň. Aj medailu som deťom domov doniesol, aj dačo v taške.... ( Paly dík... )
Jedlo bolo dobré, len tam nestíhali vypekať. A ešte perfektný pohľad na Toudiho keď mu doniesli tie krídelka či čo to bolo !! :haha:

Budúci rok sa vidíme, však ako skoro domácemu sa mi patrí.... Ďakujem organizátorom - stálo to za to !! :vicotry:

PS: Sony, skúsim aj budúci rok, veď vieš.....

Paly | 39
Name: Paľo

Postby Paly » 01 Jun 2011 16:00

Veru Lowi Toudimu sa asi krídelká tak páčili že mu skoro vypadli očné buľvy :haha: .....kokos ale to bola iná porcia, kebyže zje 5 takých možno by sa aj zasýtil a zelenou prílohou ( ktorú ovšem ja zbožňujem :P ) by mohol kozy nachovať :vicotry: . No a Lowi tak deti sa pohrajú s Jagdpantherom čo :wink: ....a nemáš za čo :)
Live hard, ride easy.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 01 Jun 2011 16:32

ale fungoval som na nich až do 21:45 keď som večeral :vicotry:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 01 Jun 2011 19:28

- počasie
- horšie svetlo
to bolo neovplyvnitelné.. ako aj tie poistky, čo vypadli :dhh: :dhh:
k obsluhe.. Ľubka (obsluhujúca) sa mi potom sťažovala, že prečo tak veľa modelárov prišlo :dhh: , že chcela mať kľudnú sobotu :dhh:
Ak bude aj nabuduce, tak skusim dojst. :) Ine som ale chcel, mohol by mi niekto povedat vydavatelov nasledujucich modelov:

- japonska stihacka (?)
- Hawker Hurricane
- PzKpfw II(?) "141".
tú japonskú stíhačku myslíš asik to Zero.. tá je od Orliku, Hawker by mal byť z Modeliku (to vie najlepšie Hlava XXII on je autor) a PzKpfw II, by mal byť od GPM
teda myslím, ak sa mýlim, nech ma opravia :P
Papierový člen plastikového klubu

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 01 Jun 2011 19:42

k obsluhe.. Ľubka (obsluhujúca) sa mi potom sťažovala, že prečo tak veľa modelárov prišlo :dhh: , že chcela mať kľudnú sobotu :dhh:
nabudúce jej poraď, nech zavrie a zoberie si dovolenku :girl:
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 01 Jun 2011 19:43

Jo toto fakt nemam rad, ked sa niekomu nechce a tvari sa ako by mu zakaznik robil zle :beat brick:
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 01 Jun 2011 20:09

Jo toto fakt nemam rad, ked sa niekomu nechce a tvari sa ako by mu zakaznik robil zle :beat brick:
poznáme to všetci, stretávame sa s tým denne :wink:

Len ja poznám aj druhú stranu mince... to viete, je to slobodná mamina s dvojročným synom (chlapi sú svine) a to uznáte, že je dosť veľký dôvod na to, že občas sa netvári úplne nadšene. Inokedy je to fakt milé žieňa, apropo moja spolužiačka zo základnej :vicotry:
Papierový člen plastikového klubu

bodie4 | 69

Postby bodie4 » 01 Jun 2011 20:45

Keďže som bol v Hrádku na výstave prvýkrát, nepatrilo sa mi hneď reagovať na uplynulú akciu, ale rád by som pridal niečo i ja.Moje poďakovanie patrí okrem organizátorov aj Lowimu za ochotu,, s akou sa nám venoval/ mne, Toudimu aj Závislakovi/, aby sme stihli aj návrat domov, keď sme už k Vám merali takú diaľku.
K ankete, ktorú som robil v BB by som Vám ostatným chcel oznámiť, že snaha o trvalú expozíciu je veľmi podporená, ale má to jeden háčik - chýbajú priestory, aby sme mohli niečo viac / aj s Jožkinom/ rozbehnúť. Zatiaĺ to teda visí na tomto bode. Ostatné veci s tým súvisiace budú potom nasledovať.
Teším sa na ďalšie stretnutie v Nitre.

lowi | 45
Name: Vilo

Postby lowi » 01 Jun 2011 21:33

Moje poďakovanie patrí aj Lowimu za ochotu,, .
A čo som už len mal s vami robiť ?? :bad smile: A moc by som neďakoval, FAKTÚRA je na ceste... :P :haha:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 02 Jun 2011 05:31

A xischty..... Image
pohľad z mojej strany Image

Return to “Archív 2011”