TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
BR52 Kriegslok /Modelik/ 1:25 - by Paluso
Re: BR52 Kriegslok /Modelik/ 1:25 - by Paluso
Páči sa mi to moc, hlavne tie nákolesníky, že sú modelovo oblúkové a nie veľké a hranaté ako originál... 

Dík, dík, podpora a povzbudzovanie v tejto fáze je potrebné a bičuje ma k finišu ;)
Strekol som tender. Vyskočili nejaké drobotiny, ktoré bude treba doupraviť a pridať zostávajúce časti časti, ktoré sú už skompletizované a čakajú na osadenie a tým by sme mali tendrík za sebou.
Niečo fotené s bleskom, niečo bez, podľa toho ako to bolo presvietené, snažil som sa vyberať tie lepšie fotky, kedže už bol večer. Ale veď ono sa to ešte bude fotiť... Že to je ale diablov vynález ten blesk :)

A niečo pre predstavu, ako by to mohlo vyzerať ako celok.

Strekol som tender. Vyskočili nejaké drobotiny, ktoré bude treba doupraviť a pridať zostávajúce časti časti, ktoré sú už skompletizované a čakajú na osadenie a tým by sme mali tendrík za sebou.
Niečo fotené s bleskom, niečo bez, podľa toho ako to bolo presvietené, snažil som sa vyberať tie lepšie fotky, kedže už bol večer. Ale veď ono sa to ešte bude fotiť... Že to je ale diablov vynález ten blesk :)

A niečo pre predstavu, ako by to mohlo vyzerať ako celok.

- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Takto vo farbe je to silno pozeratelne
A neboj sa, nejaka spina sa do tej farby vzdy musi dostat, bez toho to nejde. Dokonca ani v tej najlepsej lakovacej kabine!
A drzim palce nadalej
A neboj sa, nejaka spina sa do tej farby vzdy musi dostat, bez toho to nejde. Dokonca ani v tej najlepsej lakovacej kabine!A drzim palce nadalej

Až budu velký, tak si taky něco takového postavím ...
Paluso, je to paráda 

Hotovo: Pzkpfw V Panther, Messerschmitt Bf 109 F-2
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Nie som vlacikar, ale vacsina vozidiel ma cervene svetla vzadu a vpredu biele. To som si vsimol aj na motorovych vlakoch, ze ked ide opacnym smerom, tak svetla podla toho prepinaju. Dufam ze som nepovedal blbost, nech to Jozkin potvrdi.
ahoj su tam biele aspon čo som pozrel do témy ku paralíze tam su odkazi na fotky tak študuj 

niektore masiny mali vsetky svetla biele z malimi cervenymi ziarovkami naspodku
Jop, prešiel som kopec fotiek, skla sú biele. Dík za reakcie.