TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Ing. Spendlik
Re: Ing. Spendlik
Všetko naj k narodkám....aaaaa že by si sa (nás) podaroval nejakým albatrosoprogresom?

- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš
Páni, všetkým veľmi veľmi pekne ďakujem!!! Je až neuveriteľné, ako rýchlo som prišiel k veku, ktorý začína číslom 3 (odhliadnuc od 3ky samotnej
). Nebolo to tak dávno, čo sa mi 30nici zdali strašne starí (zlaté časy na strednej a na výške)
Sľubujem, že počas mojej 30ky vyjde spod mojich rúk NEJEDEN zložitý model. Chuť by bola, času je pomenej. Trošku nadviažem na Toudiho a musím priznať, že v mojej hlave sa to začína trošku narovnávať a práca už nie je taká dôležitá ako kedysi (aj vďaka papierovým modelom, ale hlavne vďaka mojej priateľke, ktorá mi to neustále pripomína
).
Okrem toho mám v 3D rozpracovaný Albatros, Btw89, LT-40, fiktívny raketový tančík (do série k ST-01). Navyše keď som spomenul Saskovi,že Z-39 Čmeliak je vďaka hranatému tvaru brnkačka, začal ma lámať aj na to. Ale ten až po Albíkovi.
Takže ešte raz veľká vďaka!!!
PS: Fito - Terminátor je projekt na celý život - ešte ho mám celý pred sebou
Off topic: dúfam, že od leta 2012 nie len priateľka
Momentálne je v rozpracovanej fáze viac ako 5 modelov, každý v trochu inom štádiu. JetBike by som už rád po niekoľkých rokoch vyhodil von a bude voľne stiahnuteľný - momentálne už riešim len stránku, kde by mal byť model spolu s predchádzajúcimi "vydanými" modelmi uložený. Keď to spustím, tak budú k dispozícii ako free download modely, ktoré sa povaľujú kade tade po nete - Dreadnought, Terminátor ruka, upravený fiktívny tančík ST-01 (tiež verzia s textúrou) a tiež spomínaný JetBike. Takisto by som sa rád pozrel na RhinoScripty, ktoré ako ste si mohli všimnúť, majú svoje muchy.Okrem toho mám v 3D rozpracovaný Albatros, Btw89, LT-40, fiktívny raketový tančík (do série k ST-01). Navyše keď som spomenul Saskovi,že Z-39 Čmeliak je vďaka hranatému tvaru brnkačka, začal ma lámať aj na to. Ale ten až po Albíkovi.
Takže ešte raz veľká vďaka!!!
PS: Fito - Terminátor je projekt na celý život - ešte ho mám celý pred sebou
nebudem iný a aj ja ti poprajem k 30tke všetko naj
.. a nech v tom lete nemáš pri sebe len priatelku ale aj oné
Teda všetko dobré.. a už terazky sa teším na Albatrosa...
Drž sa!
Teda všetko dobré.. a už terazky sa teším na Albatrosa...
Drž sa!
Papierový člen plastikového klubu
Síce neskoro no aspoň dodatočne prajem všetko najlepšie 
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš
Tak ako som písal vo vlákne "Čo ma teší", pár vecí sa u mňa udialo a teraz tak trochu dúfam, že budem mať viac času na modely. No a tak som začal vyťahovať "kostlivcov" zo skrine, ale skôr by sa patrilo povedať z disku (rozstrihaných a nepolepených modelov mám nad hlavu, tie vyťahovať nebudem). Takže, čo u mňa stojí a chystá sa v najbližšej, alebo v blízkej dobe na vás:
1.) L-39 Albatros. Základný 3D model je viac, menej hotový. Môžem začať robiť papierový model v 3D podobe na počítači.
2.) Warhammer Jetbike. Tu už stačí len dať to všetko dokopy a hodiť niekam na download. Aj keď som chcel ešte upraviť predný štít. Ten je priam nemožno urobiť hneď na prvýkrát.
3.) Závodná raketka z tímu Scuderia Spillo - môj príspevok do súťaže Open Fan Race (súťaž je organizovaná Honzou Rukrom). Rozložené mám, už len vytlačiť a zlepiť. Následne spraviť návod a môže to ísť ako free download.
4.) LT-40 - tank som začal robiť keď som bol naštvaný pri robení Albíka. Ale postupne som sa naštval aj pri tomto. Takže tu je ešte veeeľa práce.
5.) RetroCity - tančíky, raketomety, radary...mám predstavu vytvoriť takú sériu jednoduchých vystrihovačiek, ktoré budú mať pekné textúry a dokážu ich zlepiť aj menší. Maličký tančík ST-01 som už na stiahnutie dal ale ešte to prerobím. Plus mám v 3D hotových asi 5 ďalších vozítiek.
6.) BatWing '89 - toto bol taký tajnejší projekt, o ktorom vedelo len pár ľudí (ak ste boli v Brne, mohli ste vidieť jeden nákres na stene v miestnosti so sci-fi modelmi). Jedná sa o model BatWing-u (Batmanovho lietadla) z filmu Batman z roku 1989 (réžia Tim Burton, Batman-a hral Micheal Keaton). Model, je v pokročilom štádiu. Stačí dopracovať interiér, zopár drobností a môžem rozkladať do 2D.
Plus je tu zopár projektov, ktoré mi vskrsli v hlave, ale (našťastie) sa nedostali ani do 3D podoby. Je toho dosť, začnem už čoskoro. Asi nemá zmysle sa pýtať, čo by ľudia chceli ako prvé. Tak snáď budem mať konečne viac času a nikto nebude nadávať, že ten Albatros trvá tak dlho. Ale možno sa niekto naštve a spraví ho ešte skôr
1.) L-39 Albatros. Základný 3D model je viac, menej hotový. Môžem začať robiť papierový model v 3D podobe na počítači.
2.) Warhammer Jetbike. Tu už stačí len dať to všetko dokopy a hodiť niekam na download. Aj keď som chcel ešte upraviť predný štít. Ten je priam nemožno urobiť hneď na prvýkrát.
3.) Závodná raketka z tímu Scuderia Spillo - môj príspevok do súťaže Open Fan Race (súťaž je organizovaná Honzou Rukrom). Rozložené mám, už len vytlačiť a zlepiť. Následne spraviť návod a môže to ísť ako free download.
4.) LT-40 - tank som začal robiť keď som bol naštvaný pri robení Albíka. Ale postupne som sa naštval aj pri tomto. Takže tu je ešte veeeľa práce.
5.) RetroCity - tančíky, raketomety, radary...mám predstavu vytvoriť takú sériu jednoduchých vystrihovačiek, ktoré budú mať pekné textúry a dokážu ich zlepiť aj menší. Maličký tančík ST-01 som už na stiahnutie dal ale ešte to prerobím. Plus mám v 3D hotových asi 5 ďalších vozítiek.
6.) BatWing '89 - toto bol taký tajnejší projekt, o ktorom vedelo len pár ľudí (ak ste boli v Brne, mohli ste vidieť jeden nákres na stene v miestnosti so sci-fi modelmi). Jedná sa o model BatWing-u (Batmanovho lietadla) z filmu Batman z roku 1989 (réžia Tim Burton, Batman-a hral Micheal Keaton). Model, je v pokročilom štádiu. Stačí dopracovať interiér, zopár drobností a môžem rozkladať do 2D.
Plus je tu zopár projektov, ktoré mi vskrsli v hlave, ale (našťastie) sa nedostali ani do 3D podoby. Je toho dosť, začnem už čoskoro. Asi nemá zmysle sa pýtať, čo by ľudia chceli ako prvé. Tak snáď budem mať konečne viac času a nikto nebude nadávať, že ten Albatros trvá tak dlho. Ale možno sa niekto naštve a spraví ho ešte skôr
Vsetko len to najlepsie k narodeninam prajem 
Úsmev dobrého človeka obdarí a nepriateľa naštve.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
I ode mne všechno nejlepší k narozeninám
.