TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
KrAz 255b /Renova model/ 1:25 - SpiDeR vs. Rado-Wan
Moderator: Oliver
Re: KrAz 255b /Renova model/ 1:25 SpiDeR vs. Rado-Wan
Sú to veľmi pôsobivé modely, ale obaja ste urobili rovnakú chybu pri blatení, vyzerá to ako keby čerstvo umyté autá prešli po blate 2O metrov a tam ste ich pofotili. Podľa mňa by mali byť minimálne zablatené ešte aj disky a boky pneumatík a samozrejme zafrkané auto do spodnej tretiny dverí.Je to robota na 5 minút, ale zreálni to celý model.
Re: KrAz 255b /Renova model/ 1:25 SpiDeR vs. Rado-Wan
Tak ako vraví petopato trocha blata by to ešte chcelo.
Samozrejme Vás nenabádam zasrať ich tak ako som ja zasral blatom a špinou svojho.

Samozrejme Vás nenabádam zasrať ich tak ako som ja zasral blatom a špinou svojho.

Re: KrAz 255b /Renova model/ 1:25 - SpiDeR vs. Rado-Wan
No veeď ja viem ja to možno ešte nejak opravím ale nemám už chuť...po dvoch rokoch mám kraza viac než dosť...chcel som robiť vojakov...ale kašlem na to ... ku koncu som to celí zbabral ...ak pôjdem do hrádku, tak to opravím dovtedy...
aaach petopato... mam to ešte stále zle?...
pretože to ofŕkanie záleži na rýchlosti v akej do toho bahna vošiel, keď išiel pomaly tak nemuselo ho až tak ošpliechať žeby bola aj kabína ofŕkaná.. aspoň si myslím...
inač dneska bolo dobre svetlo, tak som konečne nafotil Hotového kraza:

a šup na maza
pretože to ofŕkanie záleži na rýchlosti v akej do toho bahna vošiel, keď išiel pomaly tak nemuselo ho až tak ošpliechať žeby bola aj kabína ofŕkaná.. aspoň si myslím...inač dneska bolo dobre svetlo, tak som konečne nafotil Hotového kraza:
a šup na maza

ved lepime pre radost 
No a som došiel...
ja to ešte nejak opravím, tak ešte pár dní počkať...
ja to ešte nejak opravím, tak ešte pár dní počkať...

Tak pri dennom svetle to nie je až tak strašné ale predsa trocha toho prašanu by neuškodilo
Podle mého názoru velice,velice zdařilý kousek.A to denní světlo tomu dodalo opravdový reálný šmrnc..........gratuluju.Ale pozor maz je trochu jiné kafe,to už je modelářské umění první třídy,i když jak jsem slyšel ,je tam ve vystřihovánce spousta nepřesností,ale ty se s tím určitě porveš,držím palec 

Ale zasa nepochybuj o Radovi a k blatu, ak to chce tak, tak to tak bude mať, a jemu /ako aj mne/ to bude už jedno
ale nié... na maza sa tešte, je na čo ...
po jednej oddychovke sa vrhnem na T-55a, a môžem sľúbiť, že bude minimálne storkát lepšie ako môj zbabraný kraz...
zajtra by som mohol nejak opraviť svoje blato, lebo fakt je každým dňom inakšie ( divnú hmotu som použil, každý deň sa viac ukazuje sadra ) takže to opravím ...
ale nié... na maza sa tešte, je na čo ...
po jednej oddychovke sa vrhnem na T-55a, a môžem sľúbiť, že bude minimálne storkát lepšie ako môj zbabraný kraz...
zajtra by som mohol nejak opraviť svoje blato, lebo fakt je každým dňom inakšie ( divnú hmotu som použil, každý deň sa viac ukazuje sadra ) takže to opravím ...

Až keď ti ja poviem, až potom bude hotovo
Ten odtieň sa mi nepozdáva, ale čo my môžeme vedieť kde sa s tým krazom motali
Zober si pekne štetec a krúživími pohybmi zašpiň disky tým posledným odtieňom...
Ten odtieň sa mi nepozdáva, ale čo my môžeme vedieť kde sa s tým krazom motali
Zober si pekne štetec a krúživími pohybmi zašpiň disky tým posledným odtieňom...