TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
KrAz 255b /Renova model/ 1:25 - SpiDeR vs. Rado-Wan
Moderator: Oliver
Re: KrAz 255b /Renova model/ 1:25 - SpiDeR vs. Rado-Wan
ohohóóó.... to ja si zas myslím, že moje hodnotenia sú jedni z najludskejších....... Fakt by som nechcel vidieť tú spúšť, čo by tu po sebe nechali komenty Romana Vlacha a Bernieho... 

[col]%|[/col]
Samozrejme to bol vtip
nijako som sa ta nechcel dotknúť 
nijako som sa ta nechcel dotknúť 
....zase mi to tu červeně bliká, že mě bere někdo do úst.
Copa´ to tu máme? Nějaké volby? Aha, to u nás známe jako VVV /Volbu Velkého Vonta/.
Mno, tak Losna nebo Mažňák?
Technologii bláta nemám zdaleka tak dobře nastudovanou jako předchozí řečníci, ale celkově na mě lépe působí práce Rado-Wana. Stručně bych řekl, že méně znamená více. Ale hlavně u něj vidím práci barev nad rozbitím jednolitosti odstínů na podložce. Vypadá to opravdu o hodně lépe, než ta hnědá hmota s kobercem.
Asi ta "patyna" nebude jen o nakydání krupičné kaše na mizerně slepený model s dojmem, že se tím zakryje nějaká ta chyba. Jsem rád, že se o tom přesvědčí každý, kdo to zkusí. Ti ostatní budou stále tvrdit nesmysl z první věty.
Jen houšť a větší kapky chlapci
Copa´ to tu máme? Nějaké volby? Aha, to u nás známe jako VVV /Volbu Velkého Vonta/.
Mno, tak Losna nebo Mažňák?
Technologii bláta nemám zdaleka tak dobře nastudovanou jako předchozí řečníci, ale celkově na mě lépe působí práce Rado-Wana. Stručně bych řekl, že méně znamená více. Ale hlavně u něj vidím práci barev nad rozbitím jednolitosti odstínů na podložce. Vypadá to opravdu o hodně lépe, než ta hnědá hmota s kobercem.
Asi ta "patyna" nebude jen o nakydání krupičné kaše na mizerně slepený model s dojmem, že se tím zakryje nějaká ta chyba. Jsem rád, že se o tom přesvědčí každý, kdo to zkusí. Ti ostatní budou stále tvrdit nesmysl z první věty.
Jen houšť a větší kapky chlapci
Je to môj prvý poliak, moje prvé blato, moja prvá tráva, moja prvá blatená podložka a to že to vyzerá ako "hnedá hmota s kobercom" je možno pravda, ale ja som rád, že som to vôbec dokončil...takže sa kľudne smejte, mne je to jedno ... 

Myslim, ze smiat sa ti tu nikto nebude. A uz vobec by som to nejak vyrazne neodsudzoval. Spomen na takeho LUMMEHO. Za pol roka dostanes chut a prebehnes to farbami znova a bude to zas vypadat uplne inak a verim, ze len a len lepsie.
Prve dokoncenie:
Druhe dokoncenie:

A vobec spider vyhral so smetiakom a teraz gentlemansky prenechava vyhru radovi, co nevidite
Prve dokoncenie:
Druhe dokoncenie:
A vobec spider vyhral so smetiakom a teraz gentlemansky prenechava vyhru radovi, co nevidite

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
jj.... ten smetiak je genialny..... a tieto oba stroje sú super urobené, len Rado-Wanov je o dezén lepší....
no a o stupeň lepšie blato? 
ako by povedal Fito: Šak klídek, né? O nič nejde.........
no a o stupeň lepšie blato? 
ako by povedal Fito: Šak klídek, né? O nič nejde.........

[col]%|[/col]
Tak na začiatok....
Máte obaja môj obdiv za dokončenie tohto skvéleho modelu. Ja si netrúfam, zatial odpočíva na úplnom spodku archívu.
SoRry Spider ale môj hlas dostal Rado-Wan.... tu je moje odôvodnenie.
- to Spider : .....tvoj Kraz sa mi páči asi viac /chcelo by to lepšie fotky ...nafoť cez deň, (alebo pri rozptílenom svetle)vyváž bielu, pohraj sa s fotkou ...bo aj na tom závisí ako sa kto rozhoduje/ ale nepáči sa mi dioráma./tráva, strom ....atď./ Hodnotil som celú stavbu ako celok.
- to Rado-Wan:....ako celok to pôsobí na mňa lepšie až na tú hroznú retiazku vzadu na korbe. /...máš u mňa plusko, za fotky... síce su kúsok rozmazané ale farebne reálnejšie/
Tak na koniec...
Celé hlasovanie je o subjektívnom pozorovaní fotiek/naživo by hlasovanie mohlo dopadnúť úplne inak.../.
To je z mojej strany
všetko.
Máte obaja môj obdiv za dokončenie tohto skvéleho modelu. Ja si netrúfam, zatial odpočíva na úplnom spodku archívu.
SoRry Spider ale môj hlas dostal Rado-Wan.... tu je moje odôvodnenie.
- to Spider : .....tvoj Kraz sa mi páči asi viac /chcelo by to lepšie fotky ...nafoť cez deň, (alebo pri rozptílenom svetle)vyváž bielu, pohraj sa s fotkou ...bo aj na tom závisí ako sa kto rozhoduje/ ale nepáči sa mi dioráma./tráva, strom ....atď./ Hodnotil som celú stavbu ako celok.
- to Rado-Wan:....ako celok to pôsobí na mňa lepšie až na tú hroznú retiazku vzadu na korbe. /...máš u mňa plusko, za fotky... síce su kúsok rozmazané ale farebne reálnejšie/
Tak na koniec...
Celé hlasovanie je o subjektívnom pozorovaní fotiek/naživo by hlasovanie mohlo dopadnúť úplne inak.../.
To je z mojej strany
všetko.
Anketu nechame do nedele - bude stacit, ci chcete dlhsie?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Zdravím...kraz mě nějak k srdci nepřirostl, takže z celého tématu mě nejvíc dostala výroba stromu od Spidera, z toho jsem cítil pěkné nadšení z tvorby něčeho nepoznaného, bohužel to zazdila ta kobercová tráva a nereálný odstín hnědé. No co, až bude chuť určitě se dá vyrobit nové. Hlas tedy dávám Rado-wanovi a oběma vám gratuluju k dokončení 

Myslím, že víťaz je jasný, takže stačí do nedele.