tiež sa mi ťažko hľadajú slová, ktoré by aj tak cez zovreté hrdlo nešli ľahko von, bol to šikovný chalan, plný elánu,
ktorý bojoval do poslednej chvíle svojho krátkeho života, nech odpočíva v pokoji
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Zavislak
Re: Zavislak
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš
Veľmi smutná správa, nech odpočíva v pokoji a celej rodine úprimnú sústrasť. 
tiež sa pridám, ale neviem ako to bude s účasťou, v robote sme iba dvaja a kolega ... je tá brzda, čo mám na neho vždy nervy 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
uprimnu sustrast rodine
keby som doma, na Turej, urcite by som na pohreb isiel aj s vencom v mene tohto fora, aj ked som zavislaka osobne nepoznal, ale bohuzial som v BA...
rodine prajem uprimnu sustrast
nad pohrebom som rozmyslal, ale kvoli praci nestiham, na veniec urcite prispejem
nad pohrebom som rozmyslal, ale kvoli praci nestiham, na veniec urcite prispejem
Odpočívaj v pokoji v modelárskom nebi
Off topic: Chlapci poprosím Vás, už len z úcty k Ondrovi, pohreb riešme v Rest roome. Ďakujem
Re: Čo ma hnevá...
Úprimnú sústrasť jeho rodine, je to smutné v takom mladom veku.
Aj keď sme sa nepoznali, Panther mal pekný nápad a na Závislákovu pamiatku som trochu polepil. Takže olejová nádrž pre teba Ondro.

Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.