Veľmi smutná správa. Úprimnú sústrasť pozostalým.
Odpočívaj v pokoji Ondrej.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Zavislak
Re: Zavislak
Zbohom kamoš, úžasný človek a rovnako ako ja fanatický bajker, s ktorým som si vždy mal čo povedať, aj keď sme sa stretli len pár krát. Venujem Ti spomienkovú jazdu na bajku, škoda, že toho nemôžem urobiť viac ...ach....plač......
Live hard, ride easy.
Pripajam kondolencie. Vesela kopa tento nas Zavislak bol...
-
old_Mr_Grim | --
Taktéž se připojuji a vyjadřuji všem co ho znali a měli ho rádi, hlubokou soustrast a rodině přeji hodně síly k překonání smutku. Je to o to horší, že to byl mladý člověk.
Dozvedel som sa o tom až dnes, ale keď som zistil, že Závislák už nie je medzi nami, tak som tomu jednoducho nemohol uveriť.
Fantastický človek, ktorý toho veľa urobil pre celé papierové modelárstvo v Česku a na Slovensku, veselý, zbytočne neodsudzoval... A trpezlivý. Kto by si trúfol na také modely, ako knižnica v Hradci Králové?
Pred očami sa mi vynára naša paralelka s Točníkom - bolo to niečo úžasné, čo si asi v modelárčení nezopakujem.
Odpočívaj v pokoji, Ondro!
Fantastický človek, ktorý toho veľa urobil pre celé papierové modelárstvo v Česku a na Slovensku, veselý, zbytočne neodsudzoval... A trpezlivý. Kto by si trúfol na také modely, ako knižnica v Hradci Králové?
Pred očami sa mi vynára naša paralelka s Točníkom - bolo to niečo úžasné, čo si asi v modelárčení nezopakujem.
Odpočívaj v pokoji, Ondro!
Rozprával som s toudim a veniec si zobral na starosť on.
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
veniec objednaný, kto by chcel prispieť, napíšte mi PM-ku a potom sa to rozráta
zajtra ho pôjdeme odniesť s juraigom
zajtra ho pôjdeme odniesť s juraigom
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Je to hrozné když zemře tak mladý člověk
Upřímnou soustrast všem pozůstalým.

uprimnu sustrast pozostalym...
ked clovek zomrie, tak odide fyzicky, ale v srdciach blizkych zije stale..
ked clovek zomrie, tak odide fyzicky, ale v srdciach blizkych zije stale..
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat