TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Apachi AH-64D-I 1:33 GPM
Re: Apachi AH-64D-I 1:33 GPM
Krásna práca a tá čistota... Nemám slov.
Všetko je raz po prvý raz.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
Ahoj všetci práca na aktuálnom projekte bude pokračovať a toto je výsledok ďalšej fázy. Zasklenie kokpitu bolo vytvorené, zmontované a nainštalované na jeho miesto. Pár slov k tejto fáze. Vzhľadom na to, že neexistujú žiadne šablóny zasklenia, urobil som naskenované kópie väzbového skenovania a tieto naskenované kópie som už použil ako šablóny. Chcem upozorniť na bočné predné zasklenie-je to iné pre pravú a ľavú stranu. Ďalej pri lepení predného bočného zasklenia na ľavú stranu musíte začať od rohu červeným kruhom a potom sa uistiť, že spodná Dokovacia časť celej bočnej steny je rovná, inak nezapadne na svoje miesto. Horné a predné časti sú pevné, v inflexných bodoch robíme rezy.

Je mi ľúto, že nehovorím dobre po slovensky
Koľko ľudí, toľko názorov
Ahoj všetci práca na aktuálnom projekte bude pokračovať a toto je výsledok ďalšej fázy. Kapotáže zariadenia boli vytvorené, zmontované a inštalované na ich miestach. Pred montážou kapotáží odporúčam okamžite prilepiť výklenky stojanov podvozku a výklenky schodov. Aby sa zabránilo vychýleniu, v strednej časti hornej časti 63 mn boli prilepené rozpery. Na bezpečné pripevnenie horných častí kapotáží k trupu som na okraj spoja nalepil prúžky 1 mm lepenky, ako je vidieť na fotografii. Odporúčam začať s inštaláciou kapotáží zo spodnej časti zadnej časti a pohybovať sa dopredu a až potom sa pohybovať nahor. Vo všeobecnosti je najlepšie nainštalovať kapotáže ihneď po montáži trupu a potom vložiť kabínu.

Ahoj všetci práca na súčasnom projekte pokračuje a je to výsledok ďalšej fázy. Niektoré vonkajšie prvky na trupe boli vytvorené, zmontované a nainštalované na ich miestach. Pár slov k tejto fáze. d. d. rám 166b a c je d. d. 159 na vzore sheet.It je potrebné venovať pozornosť časti 9 trupu, kde je potrebné nainštalovať D. 176 pred montážou. Musel som vyrezať otvory na mieste a nainštalovať tieto časti. D. 153c (v oblasti prívodu vzduchu) odporúčam stratifikáciu. Na vzorovom liste v časopise je detail bez čísla, hnedej farby ako pyramída - takže toto je D. 65

Ahoj všetci práca na súčasnom projekte pokračuje a je to výsledok ďalšej fázy. Vzpery hlavného podvozku a chvostový podvozok sú vytvorené, zmontované a inštalované na ich miestach. Pár slov k tejto fáze. Pre hlavné stojany-D. D. 87 a 88 odporúčam delamináciu a až potom krútenie. Tvorba D 5 vyžaduje trpezlivosť, D 65 vyžaduje úpravy na mieste. Pre chvostový podvozok sú potrebné iba 3 časti namiesto 4, ktoré sú uvedené, a je žiaduce odstrániť šablónu pre 2, ktorou je táto časť vyrezaná, aby sa dosiahla požadovaná hrúbka podvozku podľa šablóny, ktorá existuje. D. 82a sa odporúča vyrábať z jedného papiera, a nie z lepeného papiera, ako navrhuje autor. Chvostový podvozok musí byť zostavený v nasledujúcom poradí. Najskôr nainštalujeme D. D. 82 spolu s D. 84 a D. 83 na miesto a potom namontujeme podvozok pomocou vidlice

Ahoj všetci práca na súčasnom projekte pokračuje a je to výsledok ďalšej fázy. Predný radar bol vytvorený, zostavený a nainštalovaný na svojom mieste.