TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Bn2t Freudenstein /Modelik/ 1:25
Re: Bn21 Freudenstein /MODELIK/ 1:25
Nitovanie je v poslednej dobe popularne, vela veci o nitovani najdes tu, ak ani to nezasyti tvoj apetit, tak sa pytaj, ze co konkretne 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Dakujem Serpens, presne toto som hladal. Skusim Fitov postup s ihlami, nakolko kornajsny nemam. Pokusim sa ich zohnat. 

Ja sa ich chcem pokusit vyrobit 

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Zdravim,
po par dnoch sa mi podarilo sadnut si za pracovny stol a posunut sa v stavbe o kusok dalej. Pustil som sa do valcov. Zatial sa mi podarilo skompletizovat len jeden a dufam, ze zajtra dokoncim druhy. A hura do nitovania. Neni to sice parada, ale myslim, ze ked jedno ocko zavriete tak sa bude dat na to pozriet.
Ospravedlnujem sa za kvalitu foto 

po par dnoch sa mi podarilo sadnut si za pracovny stol a posunut sa v stavbe o kusok dalej. Pustil som sa do valcov. Zatial sa mi podarilo skompletizovat len jeden a dufam, ze zajtra dokoncim druhy. A hura do nitovania. Neni to sice parada, ale myslim, ze ked jedno ocko zavriete tak sa bude dat na to pozriet.
Ospravedlnujem sa za kvalitu foto 
Zatiaľ to vyzerá veľmi dobre 

ejha..retus?
a aka fajna..mnamky..sledujem.. 
a aka fajna..mnamky..sledujem.. 
vitko - nieje problém zopakovať objednávku z čiech 
a k modelu, nech sa darí aj naďalej
EDIT - Diskusia o sustruzeni bola presunuta sem.

a k modelu, nech sa darí aj naďalej

Last edited by serpens on 14 Oct 2009 07:35, edited 1 time in total.
Reason: Rozdelenie temy.
Reason: Rozdelenie temy.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Zdravim pani,
Hlasim pokrok, dokoncil som druhy parny valec a pustil som sa do nitovania. Uz mam polovicu hlavneho ramu zanitovanu a budem nitovat do neskorych hodin
Len skoda, ze sa mi pokazil fotak
tak nemozem spravit foto. Az pride fotak z opravy hned tu "nahadzem" foto.
A normalne ste mi nasadili chrobaka do hlavy s konrajsnami
Hlasim pokrok, dokoncil som druhy parny valec a pustil som sa do nitovania. Uz mam polovicu hlavneho ramu zanitovanu a budem nitovat do neskorych hodin
Len skoda, ze sa mi pokazil fotak
tak nemozem spravit foto. Az pride fotak z opravy hned tu "nahadzem" foto. A normalne ste mi nasadili chrobaka do hlavy s konrajsnami

Last edited by Vitko on 12 Nov 2009 22:12, edited 1 time in total.
Nazdar..no pekne si to spravil clovece.Predsa len som sa tu regol.Vidis som tu pekny a zdravy.Drzim palce..nech sa podari..
Aj ked sa mozno niekomu moje modely nepacia, mne to nevadi, pretoze hlavne je to, ze sa pacia mne.