TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
CANADAIR /Orlik/ 1:33 - by HlavaXXII
Re: CANADAIR /Orlik/ 1:33 - by HlavaXXII
ved píše že je to tam dva krát takže nechýba nič 

HlavaXXII wrote:...Fito, vybavíš mi u Orliku diely, keď zistím v polovici stavby, že tam niečo chýba ? Aj by som sa spýtal niekoho, kto vlastní Canadaira, že koľko listov má model, ale obávam sa, že všetky Canadairy na Slovensku sú darom od Fita![]()
darovanemu konovi na gule pepozeraj

A sasko ma tiez obojstrannu ?, ja som v tom tusim ani nikdy nelistoval

obojstranna ??netusim mrknem ....
kuva este sa tu nic nezacalo lepit a uz je tu na 2 strany prispevkov....
kuva este sa tu nic nezacalo lepit a uz je tu na 2 strany prispevkov....
pekelnici...takuto "kravu" lepit... Toto veru nie je pre mna...ale Hinda dam 
Papierový člen plastikového klubu
sony2310 wrote:...ale Hinda dam
Tak na toto sa teším. Už aby to bolo !!

Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
Ja by som to nepripominal, ale ved vsetci ostatni sa pytaju, ako si na tom s tymto krasavcom
?
?
No, vidím, že je uhorková sezóna a skoro nikto nič v sekcii LKT nelepí. Aj chlapík čo začal Jak 3 stagnuje, aj sonyho sme sprdli
Neboj Fito Candair je ešte v mraze, ale keďže si povedal, že až do roka a do dňa, tak mám ešte chvíľku čas. Nechajme ho zatiaľ v kryogénnom spánku...a až keď nadíde správny čas ho pomaly začneme oživovať
HlavaXXII
Neboj Fito Candair je ešte v mraze, ale keďže si povedal, že až do roka a do dňa, tak mám ešte chvíľku čas. Nechajme ho zatiaľ v kryogénnom spánku...a až keď nadíde správny čas ho pomaly začneme oživovať
HlavaXXII
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Ale lepíme, lepíme...
No ale tiež sa mi zdalo, že ten interiér, čo si mi ukazoval naposledy, nebude do Canadairu moc pasovať...
Mal by si to dať von, nech to tu trochu ožije!!
Všetky sekcie tu fičia, len my nič...
Tiež sa skúsim polepšiť.

No ale tiež sa mi zdalo, že ten interiér, čo si mi ukazoval naposledy, nebude do Canadairu moc pasovať...
Mal by si to dať von, nech to tu trochu ožije!!
Všetky sekcie tu fičia, len my nič...
Tiež sa skúsim polepšiť.

Off topic: :tajne dufa, ze tento skvost uvidi o 53 dni v NITRE (Hlavov tajny projekt, tiez ste si vsimli, ze v poslednej dobe nic nelepi ?)
Pytal som sa RKK, a hovoril, ze su tam dvojkridlove dvere na vstupe, sirka 180 cm, takze neboj, dovnutra to dostaneme
Ej, ten strapatý, vlasatý týpek nedá pokoj...
Hlava nelepí, lebo má frigidné obdobie. Ale sľubujem, že v Nitre Canadaira uvidíš. Ale použijem taký malý "dirty trick" na ktorý ma naviedol sasko
Hlava nelepí, lebo má frigidné obdobie. Ale sľubujem, že v Nitre Canadaira uvidíš. Ale použijem taký malý "dirty trick" na ktorý ma naviedol sasko

Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi