TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Striekacie pistole
Moderator: iconmaster
Re: Striekacie pistole
Serpens-já jsem ji koupil na aukro za 200,-a jsem spokojenej.Jinak jednočinnou nemá podle mě smysl kupovat.
Zvazujem medzi infinity a evolution - realnejsie vidim evolution...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Urcite pre modeli je lepsie evolution, ak si ale tuti fruti retuser kup radsej infinity. Ono tie dve pistole su vlastne jedna a ta ista. Maju rovnake telo pistole co je najdolezitejsia cast, do neho potom davaju uz len trysky ihly samozrejme tesnenia, to su veci ktore s amedzi nimi daju menit. Infinty ma ten "memory fix" (to zlate s tym chromovym tlacitkom) na konci a "evolution silverline" ma klasicky nastavitelny doraz ale "evolution" doraz nema, a infinity ma aj nastavitelnu tuhost pohybu ihly (to ako silno musis tlacit dozadu spustou).
Evolution silverline - zakladna tryska 0,20, v sade two in one je potom prestavbova sada na 0,4.
Evolution silverline Two in One FPC - zakladna tryska je ale 0,15 (co ma ako zaklad infity) + tiez sada 0,4 a + regulator tlaku vzduchu to je to FPC.
No a pri modeloch kde je sada 0,4 je tam navyse aj druha nadobka 5ml.
Ja kricim do neba kupuj evolution two in one !!!!!
Evolution silverline - zakladna tryska 0,20, v sade two in one je potom prestavbova sada na 0,4.
Evolution silverline Two in One FPC - zakladna tryska je ale 0,15 (co ma ako zaklad infity) + tiez sada 0,4 a + regulator tlaku vzduchu to je to FPC.
No a pri modeloch kde je sada 0,4 je tam navyse aj druha nadobka 5ml.
Ja kricim do neba kupuj evolution two in one !!!!!
Ok, a co este sa silverlinet two in one? Rozdie cca 10Euro, neoplati sa viacej ta? Ci ten doraz nevyuzijem?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
no ja som kupil evolution silverline two in one a som spokojny, na ten doraz sa da zvyknut, niektory si ho vykrucaju uplne dozadu aby im neprekazal, ale ked kupis silverline, mas vlastne vsetko, si myslim ze neni o com rozmyslat
Diki za rady, tak som sa rozhodol pre silver line. Ale chcel by som sa spytat na udrzbu. Mozem tam normalne liat aceton, alebo radsej len riedidlo? Ide mi hlavne o trvanlivost tesneni, ci nie je aceton prilis agresivny.
No ja tam aceton nelejem, ale vydrzat by malo. Tesnenie trysky a ihly je teflonove, posledne tesnenie ktore pride do styku s riedidlom je gumene tesnenie pod nadobkou. Ked pouzijem airbrush cliner od tamyie (ruzovy vrchnak) a necham ho v pistoli dlhsie tak to tesnenie napuchne..raz som si nedal pozor, demontoval som nadobku a tesnenie trosku natrhol, ale nic vazne...mal som to nechal vysusit, no moja chyba, teraz uz si davam pozor
..ale inak sa to cisti skoro samo ta pistol 
..no a nieco o tychto pistoliach je tu http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=19&t=25051" onclick="window.open(this.href);return false;
a predsa len niesu dokonale, vid povrchova uprava http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... &start=285" onclick="window.open(this.href);return false;
a predsa len niesu dokonale, vid povrchova uprava http://www.modelforum.cz/viewtopic.php? ... &start=285" onclick="window.open(this.href);return false;
No to uz je jedno (povrchovka), uz ju mam doma. Islo mi skor o riedenie farby. Teflon by to mal vydrzat.
ahoj používaj akrilové farbi a máš pokoj ani smrad nebude, aj umyješ v pohode