TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Lepidlá na papierové modely
Moderator: iconmaster
Re: ake je naj lepidlo na papierove modely??
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
a čiastočne odparený je úplne überHERKULES![]()
jedine

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ten koress je to BCG, co sa tu spominalo.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Poviem ti to na rovinu
NEVYMYSLAJ a kup si HERKULES (nech mu je slava vecna)
Aj tak postupne zistis ze je to asi najlepsie a hlavne....na lepeny spoj ho nenanasaj vela....ale len uplne tenucku vrstvu - niekedy je menej viac.
Ten KORES GLUE FIX -co mas sa pouziva na impregnaciu papiera (to az neskor - ked prides na to ze Herkules je aj tak naj)
Aj tak postupne zistis ze je to asi najlepsie a hlavne....na lepeny spoj ho nenanasaj vela....ale len uplne tenucku vrstvu - niekedy je menej viac.
Ten KORES GLUE FIX -co mas sa pouziva na impregnaciu papiera (to az neskor - ked prides na to ze Herkules je aj tak naj)
ultra - ja som uz presiel za Herkules, ked budem doma dam fotku co presne pouzivam, len sa mi to mina a neviem to zohnat, ale je to v podstate BCG 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Poviem ti to na rovinu
PRESNE TAK SVATÁ PRAVDA
ved ja viem ale kašlem nato možno dostane rozum
najlepšie je ked si píšeš sám zo sebou a ešte sa aj pohádaš
a k téme lepím s tým čo mi príde pod ruku ako prvé