TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Vagon na uhlí /ApeX/ 1:66

Moderators: Fito, Oliver

jozkin | 41
2K+
Name: Jozef

Re: Vagon na uhlí /ApeX/ 1:66

Postby jozkin » 04 Jul 2011 01:44

hank wrote:... ApeX se na českých stránkách proflákl až k banu, takže ho neberte moc vážně
...
Závěr - varování pro admina/moderátora: ApeX je neřízená střela a lidi jako on dokážou spolehlivě zlikvidovat každou diskusi. Tak ho držte zkrátka.

Vdaka, za upozornenie, vieme o tom a aj o dovodoch. Nebudeme vsak robit predcasne zavery.

Co sa tyka Tvojho nalezu - diamondy podvozky su zaujimave a pekne, vyskytovali sa dokonca aj u nas, tak dufajme, ze na nich raz niekto nakresli nieco pouzitelne :wink:

Co sa tyka Apexovej stavby, tak by som odporucil nazvat to "Es - volna kreacia". Apex potrebuje ziskat skusenosti z konstrukcie a chce ich ziskavat sam, tak mu mozeme poradit a on moze s nasimi radami nalozit ako chce...
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 04 Jul 2011 08:24

hank wrote:CNW je Chicago & North Western. Tady http://www.cnwhs.org/index.htm jsou stránky historického spolku, který se touto železniční společností zabývá, je na nich i spousta modelářsky použitelných podkladů. Tenhle vůz jsem tam při prvním ohledání nenašel. Železnice USA nejsou zrovna moje parketa, tak k tomu nemám moc co dodat, ale ApeXe neberte moc vážně. Zřejmě si "vypůjčil" z nějaké hry 3D objekt, protože mu náhodou přišel pod ruku nebo si neumí podobně "vypůjčit" z jiné hry model českého/slovenského vozidla (ne že by nebylo co...) a teď dělá chytrýho. Snad jen, že ve 3D animacích jsou úplně jiné nároky na detaily, takže z tohoto podkladu nehrozí získat konstrukci rámu, brzdové výstroje apod.
zdraví
hank

ApeX, počuješ?
to nieje "nejaká" hra, to je Mafia :wink: , čo pre teba znamená asi toľko, ako pre mňa fakt, že Vyškovský kreslil domčeky na dráhu, vôbec ma netrhá, že niesú úplne podľa reálu, lebo on má svoj štýl

vytiahnuť 3D objekt z hry nevie, ale to viacerí

takéto veci jemu pravdepodobne na myseľ ani neprišli, vidí v jeho obľúbenej hre vagón, tak si ho chce nakresliť a opäť opakujem, že on sa na vagón pravdepodobne pozerá ako ty na počítačové hry, jeden ako jeden a všetky na jedno kopyto :wink: ... proste behá to po koľaji, nejaké typy ho zaručene netrápia, max. tak počet kolies na jednotlivých typoch
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

ApeX | --
Name: Honza

Postby ApeX » 04 Jul 2011 09:58

Neřešte podobnost je to sice skoro ono ale více je to volně :)
Rozděláno: TATRA 148 S1

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 04 Jul 2011 10:39

ApeX wrote:...je to sice skoro ono ale více je to volně

:vicotry: presne...ale dufam, ze sa casom chces zlepsovat a pribudnu aj nejake kusky ku Luboschovej zbierke :wink:

Off topic: Uz nerieste minulost a co kde dostal banan...kazdy nejak zacinal. A vieme ake to je vedla, kopec ludi co s tade odislo, tu naslo svoj klud, tam do neho rypali, tu sa v klude moze rozvijat a 90 percent to aj urobilo. Tak poprosim nerieste susedne forum, ale podporte chlapca co chce zveladovat tohto nasho krasneho spolocneho konicka.

A pre ApeXa ... neriesit, stavat...kazdy ti tu chce pomoct ako len vie, tak treba trosku pokori a zjemnit slovnik

Po par dnoch moze admin zmazat, dakujem

Return to “Železničná technika // Railway”