a nemáš za čo, hlavne že som sa trafil do významu
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
T478.1 /štefíno - alfa/ 1:25
Re: T478.1 /štefíno scratch/ 1:25
au, tak toto bolí
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Jinak práce v PC taky pokračuje. Na upozornění a jakosi žádost betastavitele PI, jsem se rozhodl, že zvolím následující grafické provedení. Místa označena W přijdou vyřezat (díry pro osky apod. nemají znázornění W ), místa kam přijde nalepit nějaký díl jsou znázorněna červenou čarou. Musím uznat, že zorientovat se ve směsi čar je poněkud těžší, tak to snad trochu pomůže. Časem kdyžtak upnu i ty opravené.
Re: T478.1 /štefíno/ 1:25
Povedzete mi jednu vec, preco ked uz niekto dizajnuje kompresor (teraz nemyslim teba), tak preco nemoze dat vsetky tri hlavy rovnako ale stredna je pootocena o 90°? Ako viem, ze funkcny dizaj a tak, ale tuna sa to dalo.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Re: T478.1 /štefíno/ 1:25 VÝVOJ
Tak aby ste neřekli že nedělám, tak já teda dělám
Konečně jsem se dostal k pro mě nejatraktivnější části lokomotivy a že si ji vychutnám. A tak tady přináším první náhled na stavbu motoru. Dynamo zatím ve vývoji, chybí ještě detaily na krytu no a začal jsem tvořit rám motoru. Dále po dokončení bude následovat samotné tělo motoru a pak trubky trubky a zase jenom trubky 

Měl bych dotaz pro odborníky. V zadní části dynama je mřížování a pod ním tak nějak nevím co je. Podle mých fotek to vypadá jako nějaké lopatky, možná chlazení?

Jinak kdyby někdo měl fotku toho, jak vypadá přechod mezi dynamem a motorem, nezlobil bych se. Nějak jsem si zapoměl vyfotit. Díky za každý názor.

Jinak kdyby někdo měl fotku toho, jak vypadá přechod mezi dynamem a motorem, nezlobil bych se. Nějak jsem si zapoměl vyfotit. Díky za každý názor.
Hej to bude proste vrtula, akurat tie lopatky neviem ci by nemali byt trochu pod uhlom.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts