TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pzkpfw V Panther /Halinski/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: Pzkpfw V Panther /Halinski/ 1:25
Ja som na papierové nemal nervy, urobil som ich zo špajlí. Inak určite Ťa poteší, že z nich bude vidieť asi 1,5% , ale my všetci budeme vedieť, že tam sú a sú papierové
Go-go happy-happy go 
No a ja som nemal nervy na ručné pásy
Zas tak málo vidieť nebude. Tvojho bergepanthera som v Nitre stále kukal ale panther tam nemá ten mega navijak a cez vežu sa dá čo to vidieť a mám na to ešte jeden plán ale zatiaľ ho utajím..
Zas tak málo vidieť nebude. Tvojho bergepanthera som v Nitre stále kukal ale panther tam nemá ten mega navijak a cez vežu sa dá čo to vidieť a mám na to ešte jeden plán ale zatiaľ ho utajím..
Hotovo: Pzkpfw V Panther, Messerschmitt Bf 109 F-2
Nazdar
tak som opäť pokročil . Práca nešla rýchlo pretože sme museli zazimovať záhradu, škola a tak. Postavil som Motor a prevodovku. Treba si namiešať dobrú retuš pretože motor mi nesadol 2x presne. Chýbajú tam dróty ale tie si nechám na koniec keď ho budem ukladať do motorového priestoru. Prevodovka už sadla presne len som nenašiel zadné diely k prístrojom na prevodovke ale tento problém mali aj Potkan a Kovář. Sú to len drobné chybičky, všetko sa dá zvládnuť
. Na fotkách tie ružové diely
, tie sú z kopie pretože som originály do...l ( najjednoduchšie diely z prevodovky
). Na motore som pridal pár nitov ale hneď som s tým aj skončil pretože z toho nič nebude vidieť. Na motore som aj jeden diel prefarbil pretože mi to tiež nevyšlo podľa predstáv. Prevodovka je už vlepená motor len nasucho

Dovi
tak som opäť pokročil . Práca nešla rýchlo pretože sme museli zazimovať záhradu, škola a tak. Postavil som Motor a prevodovku. Treba si namiešať dobrú retuš pretože motor mi nesadol 2x presne. Chýbajú tam dróty ale tie si nechám na koniec keď ho budem ukladať do motorového priestoru. Prevodovka už sadla presne len som nenašiel zadné diely k prístrojom na prevodovke ale tento problém mali aj Potkan a Kovář. Sú to len drobné chybičky, všetko sa dá zvládnuť

Dovi
Nuz pekna pracu veru....
budem sledovat.
na tohoto krasavca sa aj ja chystam na buduci rok ak sa zadari.
budem sledovat.
Je to dosť dobré. Sledujem ďalej, teším sa na ďalší postup. Už aby to bolo. 
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Ale my vieme......Na motore som pridal pár nitov ale hneď som s tým aj skončil pretože z toho nič nebude vidieť...
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
fajne to veru vyzera
len tak dalej
Rozrobene: 1/32 SHKH Dana; 1.72 DKM Bismarck Turret Bruno
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Naposledy dokoncene: 1/48 Mirage IIICZ SAAF;
V priprave: 1/48 He-111H3 a 1/25 SM30+401R
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Jimi Hendrix
Určite skús, je to pekný a celkom presný model. Síce nie je úplne detailný ale jednoznačne najlepší panther na trhuNuz pekna pracu veru....
budem sledovat.
Kam sa náhliť, ešte som mladýJe to dosť dobré. Sledujem ďalej, teším sa na ďalší postup. Už aby to bolo.
,,Tunenie,, si nechám skôr na exteriér, na tom motore to nikto nikdy neuvidíAle my vieme......Na motore som pridal pár nitov ale hneď som s tým aj skončil pretože z toho nič nebude vidieť...Mas to dobre, Tie nity pekne motor ozivili a vseobecne taketo doplnky a upravy spravia vzdy svoje.
Ďakujem, prvý krát som skúsil namiešať si odtieň z temperiek dopredu. Je to pohodlnejšie aj výsledok sa mi zdá lepšíMáš to pěkně slepený a i retuš vypadá dobře.
Dík, od teba to obzvlášť poteší, tvoj panther mi je vzoromfajne to veru vyzeralen tak dalej
zdravím. Dostaval som prednú časť interiéru. Zhotovil som gulomet ( ktorý nie je taký namakaný ako kovářov ale mal som cieľ všetky diely iba retušovať a aj sa mi to podarilo
). Sedačky, no to bola kapitola sama o sebe. Malé a aj som ich zle zlepil pretože návodné kresby k sedačke nie sú
. Nakoniec som do poncieru vlepil gulomet, nalepil pedále a nakoniec ho prilepil k celku. Foto sú otrasné pretože je stále hmla a zamračené. v reále to vyzerá lepšie, verte mi