TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

TY2 /Angraf/ 1:25

RoboTY | 36
Name: Róbert

Re: TY2 /Angraf/ 1:25

Postby RoboTY » 24 Oct 2011 17:16

Tak som tu zas, a pomaličky sa rozbieham :big smile: Dnes som skompletizoval už do finálnej podoby (okrem farby) 60 držiakov koľajníc, nehorázna piplačka, ale pinzeta bola dobrou kamoškou:

A včera som podlepoval kostru tendera, tak dnes som to vyrezával a dával dokopy. Ešte tam chýbajú tie predné a zadné výstuže, tie si akurát namnožujem a režem, zatial to vypadá takto:

Večer snáď ešte prihodím foto, ako bude vypadať finálne tá kostra. K fotkám ešte, je to mobilom, tak to vypadá tak všelijako. Ale postačí :big smile:
[vcol=80]Hotovo - Raketoplán Endeavour 1:100
Na stole - Lokomotíva TY2|
Image
[/vcol]

Roman | 53
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 24 Oct 2011 17:22

drzim palce pri stavbe,raz by som chcel zlepit vojensku br52 vlasny model,vykresy uz mam, len ma odradza ze to bude velke ako slon a ma to vela srobov a nitov

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 24 Oct 2011 18:51

Vyzera dobre ta kostra. Nejak si sa rozsupol...
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

ivant | 49
2K+
Name: ivan

Postby ivant » 24 Oct 2011 19:06

ahoj rovno si skočil do jamy levovej čo ju budeme obchádzat že :wink: držím palce a všetko vyskušaj na sucho a potom lep to len taká rada a snaž sa to čo najmenej omakávat kvoli prielačinám a ošuchaním farby potom s prstov alebo palcov neviem čo najviac používaš :haha:

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 24 Oct 2011 19:14

No teda, dalsi do zoznamu multiparalelkarov.
Ide ti to dobre, ved pockaj, ked sa dostanes po detaily :)
budes malovat?, alebo budes jediny optimista, co tuto verziu dotiahne do nepremalovanej podoby ?
vytrvalost, trpezlivost, vytrvalost, trpezlivost, vytrvalost, trpezlivost, vytrvalost, trpezlivost, :P
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

RoboTY | 36

Postby RoboTY » 24 Oct 2011 20:52

Takže, držím slovo, a tu sú ešte fotky prednej a zadnej časti tendera s plným rebrovaním:

Ivant-> samozrejme najprv idem nasucho, az potom lepim. Keby to tak nerobim, tak by ta kostra vypadala dost naprd, zarezy som musel parkrat upravovat, aby to sadlo pekne :big smile:
Fito-> Co sa tyka malovania, vazne netusim ako to spravim. Ono, chcel by som to nechat nepremalovane, len s retusou, ale neviem ako to dopadne. Ale druha vec je to, ze veci typu airbrush nemam, a machlat to stetcom, to neviem ako dopadne, ale ved uvidim co to da.

To be continued...
Image
[/vcol]

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 25 Oct 2011 09:11

Nechces to skusit vypenit purpenou?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

RoboTY | 36

Postby RoboTY » 25 Oct 2011 10:06

No premýšľal som, že by som to dačím vyplnil, istota je istota. Tá purpena nieje zlý nápad, tak si niečo mrknem, dnes idem na menší nákup (zásoby, farby, drôty), aby som to potom nezháňal na poslednú chvíľu. No a k práci, aktuálne schnú podlepené ďalšie diely, tak večer snáď nejaké fotky budú :P
Image
[/vcol]

RoboTY | 36

Postby RoboTY » 26 Oct 2011 16:26

Tak je tu ďalší update stavby. Dnešné ráno bolo ako stvorené na modelovanie, no povedzte, nieje to krása?

Tak som išiel na menšie nákupy a vrátil som sa do školských čias, keď som nakupoval vodové a akrylové farby, štetce :P Do rána mi schol pod záťažou tento krásavec:

A teraz po menšom prebrúsení hrán na tomto dieli a aj kostre som to nasucho priložil, a vypadá, že bude ako prdelka na šerbli, snáď ma nesklame. Ešte som hranu prešiel čiernou vodovkou:

Do večera budem teraz pracovať ešte na držiakoch koľají, jaksi som sa sekol pri výpočte, budem ich potrebovať 84, čiže ešte 24 aktuálne dorábam a skúsim nalepiť aj ten diel na kostru, uvidím čo to dá.
Pokračovaní příště...
Image
[/vcol]

balu11 | --
Name: Milan Martinec

Postby balu11 » 26 Oct 2011 23:03

Ahojky Roberte, prosím Tě, dej si pozor na přesah horní části tendru, mělo by to mít malý přesah přes boky a čela tendru, já jsem si to neohlídal, vyšlo mi to přesně na sebe, a pak jsem ten přesah musel nastavovat. Jinak s těmi žebry jsi udělal jen dobře, já jsem to ještě chtěl vylepit polystyrenem a pak podle těch žeber vybrousit tvar a nakonec to polepit pláštěm, neudělal jsem to, a i přestože tam mám žebra navic, tak častějším braním do ruky, když jsem na to lepil detaily se mi v některých místech ty žebra jakoby vymačkali do pláště tendru, sice je nepatrně, ale při pohledu po lesku to je trošku vidět. Držím palce v pokračování stavby modelu. :big smile:
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )

Return to “Odložené stavby modelov // Postponed Model Builds”