TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Auta
Re: Auta
manzelka trapi Fiat Marea 1,8i - priviezol som to z Talianska ked to malo nieco pod 100 000 km , teraz to ma 225 000 km , nejake upravy motora a jazdi to v pohode v celkom dobraj kondicii , spotrebu to ma okolo 6,5 ... akurat to vyzera srandovne
... a ja som mal donedavna stareho Transita ´92 a ked som ho za 1500€ predal , tak mal najazdenych cez 500 000 km
... a ja som mal donedavna stareho Transita ´92 a ked som ho za 1500€ predal , tak mal najazdenych cez 500 000 km

- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Hovori sa ze z benzinakov najviac vydrzia prave hladke 1.8-2.0 litre a vacsinou to tak aj je. Ak sa pouzije dobry olej a dodrzia sa intervaly, vydrzia kludne aj tych 3-400 tisic bez vacsieho zasahu do motora. A ked zobereme tu spotrebu, je to na urovni mensich motorov akurat ze tento nie je tak citlivy na otacky (lepsie taha vdaka vacsej kubature).
Nepqamatam sa aku zivotnost ma tatra, ale moja ma 307000km, ale je vraj po GO motora, brzd a prednej napravy, ale ked som ju ukazoval chalanom z veteran klubu, tak mi motor pochvalili...
Zajtra idem do lakovne do Handlovej - mali by mi ju tam vyvarit a nalakovat ;)
Zajtra idem do lakovne do Handlovej - mali by mi ju tam vyvarit a nalakovat ;)
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Tak ak ho budeš chcieť predať daj inzerát mne. Najskôr ti ho kúpia astronómovia lebo im môžeš poradiť že polovicu cesty na Mesiac už ma za sebou

Mimochodom môj plecháčik mal pred polrokom také isté jubileum, rozdiel však bol v jednej nule.

Mimochodom môj plecháčik mal pred polrokom také isté jubileum, rozdiel však bol v jednej nule.
Aj moje, aj moje je po jubileu
Ale k tym kilometrom, tiez som skepticky k autam z bazaru nad 200k, ale chlapik, s ktorym som bol zobrat auto mi povedal, ze "autickari" radi pretacaju kilometre na cca. 150k, to ludia zeru napriek tomu ze maloktore auto s tolkymi kilometrami je v adekvatnom stave. A kukol som autobazar a fakt. Prevazna vacsina okolo 150k. Moje malo pred kupou uz tesne pred jubileom a stav bol velmi dobry, takze asi tak. Sa tesim jak male decko, ze sa buduci rok nemusim trtkat na hvezdaren autobusom, lebo z PD do Bielic je to hadam este horsie ako z BA. 
Ale k tym kilometrom, tiez som skepticky k autam z bazaru nad 200k, ale chlapik, s ktorym som bol zobrat auto mi povedal, ze "autickari" radi pretacaju kilometre na cca. 150k, to ludia zeru napriek tomu ze maloktore auto s tolkymi kilometrami je v adekvatnom stave. A kukol som autobazar a fakt. Prevazna vacsina okolo 150k. Moje malo pred kupou uz tesne pred jubileom a stav bol velmi dobry, takze asi tak. Sa tesim jak male decko, ze sa buduci rok nemusim trtkat na hvezdaren autobusom, lebo z PD do Bielic je to hadam este horsie ako z BA. 
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
... ale na druhej strane pri jazdenych autach sa ich stav neda tabulkovat pomerom veku a najazdenych kilometrov
... osobne som videl 15-rocne 3-kove BMW v krasnom stave , ze by som aj obetovel svoje evri a v ten isty den trojrocny S-kovy MB v takom stave , ze ani cigani by ho nechceli
(teda cigani mozno hej) zniceny ako po vizualnej , tak po technickej stranke - kamarat to mal v servise , ze "chlapci pozrite mi na to a porobte co treba" , vyskledok bola cena za opravu okolo 5500,-€
... takze tazko povedat , co ano a co nie
... osobne som videl 15-rocne 3-kove BMW v krasnom stave , ze by som aj obetovel svoje evri a v ten isty den trojrocny S-kovy MB v takom stave , ze ani cigani by ho nechceli
(teda cigani mozno hej) zniceny ako po vizualnej , tak po technickej stranke - kamarat to mal v servise , ze "chlapci pozrite mi na to a porobte co treba" , vyskledok bola cena za opravu okolo 5500,-€... takze tazko povedat , co ano a co nie