TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Auta

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Re: Auta

Postby petopato » 02 Nov 2011 23:36

Tak na tvoje by som 200 netipoval...

Bambulo | --
Name: Robo

Postby Bambulo » 03 Nov 2011 00:02

manzelka trapi Fiat Marea 1,8i - priviezol som to z Talianska ked to malo nieco pod 100 000 km , teraz to ma 225 000 km , nejake upravy motora a jazdi to v pohode v celkom dobraj kondicii , spotrebu to ma okolo 6,5 ... akurat to vyzera srandovne
... a ja som mal donedavna stareho Transita ´92 a ked som ho za 1500€ predal , tak mal najazdenych cez 500 000 km :big smile:

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 03 Nov 2011 00:20

Hovori sa ze z benzinakov najviac vydrzia prave hladke 1.8-2.0 litre a vacsinou to tak aj je. Ak sa pouzije dobry olej a dodrzia sa intervaly, vydrzia kludne aj tych 3-400 tisic bez vacsieho zasahu do motora. A ked zobereme tu spotrebu, je to na urovni mensich motorov akurat ze tento nie je tak citlivy na otacky (lepsie taha vdaka vacsej kubature).

jozkin | 41
2K+
Name: Jozef

Postby jozkin » 03 Nov 2011 01:56

Nepqamatam sa aku zivotnost ma tatra, ale moja ma 307000km, ale je vraj po GO motora, brzd a prednej napravy, ale ked som ju ukazoval chalanom z veteran klubu, tak mi motor pochvalili...

Zajtra idem do lakovne do Handlovej - mali by mi ju tam vyvarit a nalakovat ;)
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik
Name: Tino

Postby WanRayen » 03 Nov 2011 08:20

Tak ak ho budeš chcieť predať daj inzerát mne. Najskôr ti ho kúpia astronómovia lebo im môžeš poradiť že polovicu cesty na Mesiac už ma za sebou :haha: :haha: :haha:

Mimochodom môj plecháčik mal pred polrokom také isté jubileum, rozdiel však bol v jednej nule.

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 03 Nov 2011 09:34

Aj moje, aj moje je po jubileu :vicotry: Ale k tym kilometrom, tiez som skepticky k autam z bazaru nad 200k, ale chlapik, s ktorym som bol zobrat auto mi povedal, ze "autickari" radi pretacaju kilometre na cca. 150k, to ludia zeru napriek tomu ze maloktore auto s tolkymi kilometrami je v adekvatnom stave. A kukol som autobazar a fakt. Prevazna vacsina okolo 150k. Moje malo pred kupou uz tesne pred jubileom a stav bol velmi dobry, takze asi tak. Sa tesim jak male decko, ze sa buduci rok nemusim trtkat na hvezdaren autobusom, lebo z PD do Bielic je to hadam este horsie ako z BA. :beat plaster:
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

Zavislak | --
† 17.08.'12
Name: Ondrej

Postby Zavislak » 03 Nov 2011 13:44

to jozkin: barva bude rovnaka? V kazdom pripade hod fotos aj s peknym jesennym pozadim... :wink:

Bambulo | --
Name: Robo

Postby Bambulo » 03 Nov 2011 13:52

... ale na druhej strane pri jazdenych autach sa ich stav neda tabulkovat pomerom veku a najazdenych kilometrov
... osobne som videl 15-rocne 3-kove BMW v krasnom stave , ze by som aj obetovel svoje evri a v ten isty den trojrocny S-kovy MB v takom stave , ze ani cigani by ho nechceli :beat plaster: (teda cigani mozno hej) zniceny ako po vizualnej , tak po technickej stranke - kamarat to mal v servise , ze "chlapci pozrite mi na to a porobte co treba" , vyskledok bola cena za opravu okolo 5500,-€
... takze tazko povedat , co ano a co nie

kamen | --

Postby kamen » 03 Nov 2011 15:19

Cigoši majú meďáky, nejaký bavorák je pre nich pod úroveň.

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 03 Nov 2011 15:40

Tu u nás sú asi chudobnejší, lebo majú Octávie...samozrejme nie tie prvé, taký chudobný zase nie sú :haha:

Return to “Rest room // Rest Room”