TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
model hobby praha letnany
Re: model hobby praha letnany
Pekne dody aj ked ta papierova cast vystavy mi pride celko chudobna az na par specialitiek. Nevies nahodou via o tych vizitkach? Na jednej stane som rad, ze to tam bolo, na druhej som prekvapeny, ze sa nikto neobtazoval ani sa opytat, ci o to mame zaujem.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Papierovych modelov tam bolo celkom dost, ale viacmenej prevazovali jednoduchsie modely. Niektory ludia sa pytali na dalsie moznosti, kde sa da nieco zistit o modeloch, tak im chalani odporucili pozriet na fora. Boli tam hlavne kvoli informovaniu ludi, islo hlavne o to, aby nemuseli pisat linky rucne, ale mali to takto pripravene.
Bol som. Lebo som bol v Prahe a mal som tam stretko s krajanmi.
Svoje názory na akciu si ponechám pre seba. Pozrel som, čo som chcel pozrieť a hlavne kúpil som, čo som dúfal, že tam nájdem.
Samozrejme že som navštívil stánok OLFA.
Pozri foto:
A potom jedného nenápadného pána, čo mi predvádzal s tým lepidlom, mi nedalo nekúpiť.

Svoje názory na akciu si ponechám pre seba. Pozrel som, čo som chcel pozrieť a hlavne kúpil som, čo som dúfal, že tam nájdem.
Samozrejme že som navštívil stánok OLFA.
Pozri foto:
A potom jedného nenápadného pána, čo mi predvádzal s tým lepidlom, mi nedalo nekúpiť.
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich
To lepidlo nebudes lutovat.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
No tak takovou reakci bych opravdu nečekalna druhej som prekvapeny, ze sa nikto neobtazoval ani sa opytat, ci o to mame zaujem.
nebyt toho ze som tam zhanal nejake motory a podobne veci tak
by som lutoval tu stofku za parkovanie a stopade za vstupne
cely veltrh model hobby ak prihliadnem ze je to v prahe a ze je to v cz co je celkom dobra zakladna zakaznikov bol fiasko hlavne ma nasral pavilon s plenami a kocikmi to ako si mam naprcat zenu aby som mohol modelarcit ci ako :DDD
videl som tam rozostavane sulaco co ma zaujima ze kde to bude skladovat ak to dokonci
by som lutoval tu stofku za parkovanie a stopade za vstupne
cely veltrh model hobby ak prihliadnem ze je to v prahe a ze je to v cz co je celkom dobra zakladna zakaznikov bol fiasko hlavne ma nasral pavilon s plenami a kocikmi to ako si mam naprcat zenu aby som mohol modelarcit ci ako :DDD
videl som tam rozostavane sulaco co ma zaujima ze kde to bude skladovat ak to dokonci
sulaco zavesi pod plafon po celej dlzke obyvacky 
to ma potom vysoky strop