Uz v tom cacse asi islo o usporu rozsahu modelu, pri viacerych modeloch vtedy bola dotlacana aj druha strana papiera (naprijklad Nosorozec Doran), zial pri tomto modeli by bolo asi byvalo lepsie na druhu stranu natlacit len samotne perejky a okna a dvere ponechat nenaznacene, aby pri vyrezavani nenastal problem s ich neprekrytim - ale to je uz po cca 22 rokoch zbytocne polemizovanie.
Vo Fragmente uz bolo via cpriestoru, tak vnutro sluzobneho oddielu uz nakreslene je, aj ked za cenu tlace na jednu stranku tenkeho papiera...
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
M112.003 Elbel-Gőlsdorf /ABC/ 1:43
Re: Historická lokomotíva M112.003 Elbel-Gőlsdorf/ABC/1:43
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Och, to je jeden diel. To som nevedel. Prepáč.
ivant: viem že sú aj novšie a presnejšie modely ale takéto veci ja už jednoducho neriešim
v archlieve mám mašiny aj od Modeliku ale také veci ako je nitovanie a nejaká tá patina u mňa nehrozia
(za prvé nemám s tým prax, za druhé nemám na to nervy ani pomôcky, za tretie mám drevené paprče a naprd zrak
)
jozkin: ak budeš mať čas tak by som ťa poprosil o ten vnútorný diel nákladného priestoru (stačí keď ten diel oskenuješ
)
paluso: dík za podporu
jozkin: ak budeš mať čas tak by som ťa poprosil o ten vnútorný diel nákladného priestoru (stačí keď ten diel oskenuješ
paluso: dík za podporu
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
boris nechcel som ti zobrat chut lepit ja som len zato kus ripol že takéto staré nepresné modely bi ma nebavilo lepit už len zato že to nepasuje,tlač a všetko kolo toho,kludne lep dalej na chyby nepoukazuj chyby odstranuj to robia modelári ,nech sa darí 
Re: M112.003 Elbel-Gőlsdorf/ABC/1:43
Re: M112.003 Elbel-Gőlsdorf /ABC/ 1:43
a stavba sa kde? 
k tomu prekresľovaniu, šak tam nemáš čo laborovať, akurát zrkadlovo prevrátiš vonkajšok a dáš jemne menší rozmer, aby to zapasovalo dovnútra
k tomu prekresľovaniu, šak tam nemáš čo laborovať, akurát zrkadlovo prevrátiš vonkajšok a dáš jemne menší rozmer, aby to zapasovalo dovnútra
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Aby som nečmáral len o veciach ktoré aj tak moc nezmením, tak som sa radšej pustil do kompletovania podvozku mašiny

Last edited by borog34 on 02 Oct 2012 11:08, edited 1 time in total.
Som rad, ze Ta teoreticke uvahy neodradili a lepis dalej
Model by mal byt (na svoju dobu) presny, takze by aj stavba, mala ist bez problemov.
Off topic: Ospravedlnujem sa, ze som Ti este neposlal ten diel, ale zatial sa moc casto a moc dlho doma nezdrziavam (dnes som to chcel skenovat, ale kamaratka ma vytiahla pod horu zaplieskat si bicom a potom sme sa este zarozpravali... Takze domov som uz nesiel a rovno cakam na zajtrajsiu sluzbu)...
Teoreticke uvahy oddelene do samostatneho vlakna v Rest Roome.
Dík, v pohode
do Nitry hádam stíhaš či....
Off topic: u mňa to vyzerá tak že sa najbližšie dni k lepeniu asi moc nedostanem, páč budem musieť riešiť trochen dôležitejšie veci (zajtra mám úrad práce, musím si ešte zohnať nejaký opravný tmel alebo pastu na výfuk, poriešiť prepis auta kvôli drbnutej sociálke
a tiež budem musieť s našimi a bratom riešiť bývanie v Sásovej tak neviem kedy sa dostanem k pokračovaniu na mašine