TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
moje výtvory
Re: moje výtvory
Ked si dokazal tychto prckov polepit tak pekne, vacsie kusy nebudu problem.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Dík za podporuKed si dokazal tychto prckov polepit tak pekne, vacsie kusy nebudu problem.
bereno
Pridávam ešte pár mojich prckov naposled zlepených pred lepením vacsieho modelu.
Prvá je Tatra 813 6 x 6 s podvalníkem P32 v mierke 1:100. Tatrovka je od LBS a podvalník som stiahol na českom foru. K tomu som pridal svoje pozadie a k tomu si vyrobil poličku pre svoje modely, samozrejme všetko z papiera

Druhá je Tatra 815 6 X 6 od Richiboxu v mierke 1:100

Tretia je Praga V3S M2 v mierke 1:53
A tu je zatiaľ výsledok pokusu o Tatru 813 6X6 Ett v mierke 1:32

Prvá je Tatra 813 6 x 6 s podvalníkem P32 v mierke 1:100. Tatrovka je od LBS a podvalník som stiahol na českom foru. K tomu som pridal svoje pozadie a k tomu si vyrobil poličku pre svoje modely, samozrejme všetko z papiera
Druhá je Tatra 815 6 X 6 od Richiboxu v mierke 1:100
Tretia je Praga V3S M2 v mierke 1:53
A tu je zatiaľ výsledok pokusu o Tatru 813 6X6 Ett v mierke 1:32
bereno
Po dlhšej dobe som tu zase s dokončenou Tatrou 813 6X6 Ett v mierke 1:32. Stavba šla dobre a výsledok snáď stojí za to.
A eště pridávam foto zvonice v Podlalvciach, mierka 1:150. Lepil som ju, keď som čakal na uschnutie rámu po nastriekaní, bola to taková rychlovka a tak sú tam chybičky pri retuši.

A eště pridávam foto zvonice v Podlalvciach, mierka 1:150. Lepil som ju, keď som čakal na uschnutie rámu po nastriekaní, bola to taková rychlovka a tak sú tam chybičky pri retuši.
bereno
tu staviam aj ja tak diky za predlohu 
Na tom ETT si mohol použiť špaile na rám, ten kábel je trochu hrubý ale inak veľmi slušné 
Dobre sa mi stavala, ukáž potom tiež foto modelu.tu staviam aj ja tak diky za predlohu
bereno
Špajle som nechcel použiť, videl som verziu s rámom zo špajlí a rám z drátu sa mi videl lepší. Akorát ta sila drátu je trochu silnejšia, než by mala byť. Ale v reálu to nevipadá až tak silne ako na fotkách. Až samotného ma to na fotkách prekvapiloNa tom ETT si mohol použiť špaile na rám, ten kábel je trochu hrubý ale inak veľmi slušné
bereno
Tak po dlhšej dobe mám zase niečo hotové a konečne som to nafotil. Začal som vodným hradom v Šimonovanoch v mierke 1:160 od QUASI. Myslel som som, že to bude rýchla stavba, ale boli tam titernosti. Tak tu je výsledok.

Tak som vytiahol šuplíkovú záležitosť tank Tyger v mierke 1:35 od Betexy. Mal som z neho zlepený iba základný trup, tak dalo to ešte prácu dokončiť model. Výsledok je podľa mňa dobrý, páči sa mi. Tu sú fotky.

Tank ma nadchol, tak som si dal miniaturu tanku Maus v mierke 1:100 od Rawena. Po zlepení pásov som zistil rozdielnu mierku. Musel som stránku s pásmi zmenšiť v PC, vytisknúť a znovu zlepiť. Tu je výsledok.
A tu je celá moja zbierka a moje pracovisko, polička je tiež z papiera.

Tak som vytiahol šuplíkovú záležitosť tank Tyger v mierke 1:35 od Betexy. Mal som z neho zlepený iba základný trup, tak dalo to ešte prácu dokončiť model. Výsledok je podľa mňa dobrý, páči sa mi. Tu sú fotky.
Tank ma nadchol, tak som si dal miniaturu tanku Maus v mierke 1:100 od Rawena. Po zlepení pásov som zistil rozdielnu mierku. Musel som stránku s pásmi zmenšiť v PC, vytisknúť a znovu zlepiť. Tu je výsledok.
A tu je celá moja zbierka a moje pracovisko, polička je tiež z papiera.
bereno
ta Trucktrialka je podľa mňa v pohode . na trial sa normy nekladú