TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Dn2t - Brigadelok /Modelik/ 1:25 - HOTOVO !!!
Re: Dn2t - Brigadelok /Modelik/ 1:25
akože nič nevidno, ja napr. vidím pekný rám 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ešte asi 55x urobíš nič a máš lokomotívu 
No matice, matice...a kde sú nity ha?
...polovičatá práca vedúci, tss tss
Niekto ho musí aj trošku sprdnúť no nie? Ale ináč výborná práca Ivan, len tak ďalej, pekne sa na to pozerá.
Niekto ho musí aj trošku sprdnúť no nie? Ale ináč výborná práca Ivan, len tak ďalej, pekne sa na to pozerá.
Tak nech sa ti dari. Som zvedavy na tvoj. Lebo ak spravne ratam tvoj je treti co sa stavia
Panečku, rám jak malovaný, paráda. Tak základ je, a to je důležité. Moc ti fandím v Tvé práci a držím palce do dalšího pokračování ve stavbě modelu. 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Oné...vedúci...a nity, hovorím NITY, kde sa? ha? Takto to odfláknuť
tss tss
No ale aby som len nekritizoval, je to parádne, ja sa môžem tak akurát
No ale aby som len nekritizoval, je to parádne, ja sa môžem tak akurát
Pete, i nýty budou. Rám je parádní, čisťoučká práce. 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
Der Rahmen ist sehr sauber gebaut.Ich werde versuchen öfters vorbei zuschauen.
Gruss Uwe
Gruss Uwe
Videl som naživo.. paráda... Kornajsy donesiem Ivovi, takže sa nebude môcť vyhovoriť, že nity nemohol urobiť
...
...
Off topic: a terazky ma zabije 
Papierový člen plastikového klubu