Priemery gulatych koncov su od 3 / 2,7 / 2,3 / po cca. 1,1 mm. Spracovanie celkom pekne, gulicky su hladke, chromovane (alebo nikel ci volaco podobne). Ako mozne vyuzitie tych najmensich ma napadlo este ryhovanie.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tvarovanie oblin
Moderator: iconmaster
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Tvarovanie oblin
Na skusku objednana sada mi dosla tento tyzden z dalekeho vychodu. Aj som ich zobral so sebou do NR, ale nejak som na to uplne zabudol a nechal v taske v aute, tak aspon nejake fotky a info:
Priemery gulatych koncov su od 3 / 2,7 / 2,3 / po cca. 1,1 mm. Spracovanie celkom pekne, gulicky su hladke, chromovane (alebo nikel ci volaco podobne). Ako mozne vyuzitie tych najmensich ma napadlo este ryhovanie.

Skoda, ze si to nevytasil, rozmyslam, ze by som si take nieco zaobstaral.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- bedatruhlarI | 56
- hnidopich
- Name: beda
Tak tohle chci
Z toho bude asi skupinová objednávka.
asi ťažko, kto by platil poštovné v rámci slovenska (príplatok pomaly viac ako 100%), keď za pár šušňov to máš až domov?
radšej si založte každý Pay-Pal a máte to bez problémov
radšej si založte každý Pay-Pal a máte to bez problémov
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ja so teda nikdy netvaroval obliny, ale ma napadlo, že či by sa to nedalo urobiť s guličkami z ložísk? Staré vyhodené ložiska rozbiť a vybrať z nich guličky.
Problem gilicky z loziska je prichytenie ku rucke. Je to kalena ocel navyse dost male to je, jedine zvarat.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
načo? v kauflande mali v lete drôtené vešiaky s guličkami na konci, stačí rozrezať a máte to bez roboty a navyše pekné pochrómované
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]