TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Assassins Creed 2 - Revelations /free/ 1:4
Re: Assassins Creed 2 - Revelations /free/ 1:4
Dakujem, snad sa mi ho podari v blizkej dobe dokoncit
Bola by skoda nedokoncit. Este by to chcele na nejaku sutaz priniest.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
No tak tomu verím.... treba to dokončiť.... Aj synátor to poznal hneď že čo je to za panáka..... a to má 6 rokov... dobré to je..sledujem.... 
Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
Potvrdzujem a pripájam sa k obdivovateľom. Mám doma predátora, a ak sa niekedy doňho pustím, tak vďaka tvojej motivácii.
Vdaka za podporu.
Ak myslis predatora s vyskou 68 cm, tak toho mam stiahnuteho tiez, ale neviem, kde by som ho umietnil, takze zatial zotava iba v pc podobe. Ale musim sa priznat ze uz som videl toho predatora hotoveho u kamosa a vyzera super, urcite by sa lepsie robil ako ten assassin, lebo dieliky su dost velke. Treba skusit, drzim palce
Ak myslis predatora s vyskou 68 cm, tak toho mam stiahnuteho tiez, ale neviem, kde by som ho umietnil, takze zatial zotava iba v pc podobe. Ale musim sa priznat ze uz som videl toho predatora hotoveho u kamosa a vyzera super, urcite by sa lepsie robil ako ten assassin, lebo dieliky su dost velke. Treba skusit, drzim palce
snad sa ti do toho predatora niekedy podari pustit
no ja som opat trosku pokrocil s Eziom, nohy s cizmami som uz prilepil dohromady, kedze sa mi nakoniec podarilo najst stabilnu polohu. Co sa tyka zbytku ta este k noham prilepena nie je, najprv dokoncim a prilepim k hornej casti ruky a chranice a az potom to fixnem
Par fotiek

no ja som opat trosku pokrocil s Eziom, nohy s cizmami som uz prilepil dohromady, kedze sa mi nakoniec podarilo najst stabilnu polohu. Co sa tyka zbytku ta este k noham prilepena nie je, najprv dokoncim a prilepim k hornej casti ruky a chranice a az potom to fixnem
Par fotiek
vyzerá to parádne 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
-
papierovy zralok | --
- Name: Michal
Silno kukatelne, s tymi 40 cm urcite nazivo nepriehladnutelne. 
Zaciatocnik, vdacny za kazdu radu.