TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

BAT-M /Model-Kom/ 1:25

Moderator: Oliver

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Re: BAT-M / Model-Kom / 1:25

Postby serpens » 03 Dec 2013 22:45

Ja len tak, ze ci by si nezvazil tuto "pozu"
Image
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Matej | 38
Name: parkourista

Postby Matej » 04 Dec 2013 08:34

Ahoj..Neni zlá..Ale ja ho nechám ako na druhej foto v tomto vlákne, t.j. so spustenou radlicou, akurát, že ja ho dám v tvare šípu..

Ale chcel by som to spraviť maximálne pohyblivé, aby sa dala meniť poloha radlice aj žeriavu..takže uvidíme ako to dopadne..To je ešte ďaleko.. :victory: Možno sa dočkaj aj takejto pózy..
Aktuálne: ZIL 131 AC40

Hotovo: BAT-M / A-10 Warthog

Ing. Spendlik | 44
Name: Tomáš

Postby Ing. Spendlik » 06 Dec 2013 10:23

Off topic: Tak ale s tými žlto modrými kameňmi, aké sú na fotke, by to určite upútalo pozornosť na každej výstave...či v dobrom, to je otázka!

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 12 Dec 2013 17:56

halo :victory:

kolega z polska zacal tiez pracovat na tomto traktore :victory:

http://www.papermodels.pl/index.php?topic=12743.0

mozno pomoze :victory:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

Matej | 38

Postby Matej » 12 Dec 2013 22:46

Terenkoza ďakujem za link..budem to tam priebežne sledovať.. :big smile: uvidíme či sa pustí do čistostavby alebo bude premalovávať..

Dokončil som ostatné diely interiéru (clonítky, páčky, pedále)..

KABÍNA-diely interiéru

Začal som práce na motore..Takže nabudúce budú nejaké foto tejto časti..Ale mám na Vás 2 prosby..

1 - nemáte niekto foto tohoto motoru, čo bol v Bat-M..? Niesom si sitý, ale mal y tam byť podobný, ak nie rovnaký, ako v T-54..Zopár ich mám, ale poznáte to - čím viac tým lepšie

2- neskúšali ste nejako urobiť dieru do matice 1.2mm..? Skúšal som ju naimpregnovať a urobiť to ihlou, ale keď som na to zatlačil, tak tú maticu roztrhlo.. :-(

M.
Last edited by Matej on 27 Dec 2013 18:06, edited 1 time in total.

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 12 Dec 2013 22:57

Urcite by sa ti to podarilo. Musel by si ale obetovat trosku viacej casu a nepouzit Ivantovky. V Pripade, ze potrebujem spravit dieru do maleho dielu, vzdy spravim najprv dieru. Potom trosku poimpregnujem sekundakom a nasledne vyrezem dany diel. Robil som takto diery do 1mm stvorcekov a islo to.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

Matej | 38

Postby Matej » 12 Dec 2013 23:03

Urcite by sa ti to podarilo. Musel by si ale obetovat trosku viacej casu a nepouzit Ivantovky. V Pripade, ze potrebujem spravit dieru do maleho dielu, vzdy spravim najprv dieru. Potom trosku poimpregnujem sekundakom a nasledne vyrezem dany diel. Robil som takto diery do 1mm stvorcekov a islo to.
Johnny ďakujem..Toto ma nenapadlo.. :big smile: Dobrý nápad..Skúsim to tak..

serpens | 42
a.k.a. hado

Postby serpens » 13 Dec 2013 01:04

Ja to robim presne naopak, najskor impregnujem sekundakom a potom robim dieru. Ale nie ihlou, to je moc brutal force. Chce to kvalitny ostry vrtak a vyvrtas tam krasnu dieru, este aj hrany budes mat 100 krat krajsie. Idealne su CNC vrtaky, ale posluzi aj klasika, len musi byt ostra.
Edit: Co sa tyka motora. Skus najskor zistit ako sa volal a potom uz podla toho nazvu googlit. Dobre je aj ked to das hladat napisane v azbuke (niekde to paste/copy) ja to vacsinou vycucnem z wikipedie. A ked uz googlis, tak to skus nahodit aj do rambler.ru to je taky rusky google/zoznam/seznam.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

serpens | 42
a.k.a. hado

Postby serpens » 13 Dec 2013 01:14

Hod si do googla toto - в-401 двигатель alebo toto А-401Г двигатель pouzivali sa tieto dva motory.

Matej | 38

Postby Matej » 13 Dec 2013 08:54

Díki Miro..Ten rambler.ru som nepoznal a je to super vec..Našiel som oveľa viac foto ako cez google..Fotiek toho motoru moc nieje, ale aspon dačo mám.. :wink:

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”