TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
BAT-M /Model-Kom/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: BAT-M / Model-Kom / 1:25
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Ahoj..Neni zlá..Ale ja ho nechám ako na druhej foto v tomto vlákne, t.j. so spustenou radlicou, akurát, že ja ho dám v tvare šípu..
Ale chcel by som to spraviť maximálne pohyblivé, aby sa dala meniť poloha radlice aj žeriavu..takže uvidíme ako to dopadne..To je ešte ďaleko..
Možno sa dočkaj aj takejto pózy..
Ale chcel by som to spraviť maximálne pohyblivé, aby sa dala meniť poloha radlice aj žeriavu..takže uvidíme ako to dopadne..To je ešte ďaleko..
- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš
Off topic: Tak ale s tými žlto modrými kameňmi, aké sú na fotke, by to určite upútalo pozornosť na každej výstave...či v dobrom, to je otázka!
halo
kolega z polska zacal tiez pracovat na tomto traktore
http://www.papermodels.pl/index.php?topic=12743.0
mozno pomoze
kolega z polska zacal tiez pracovat na tomto traktore
http://www.papermodels.pl/index.php?topic=12743.0
mozno pomoze
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Terenkoza ďakujem za link..budem to tam priebežne sledovať..
uvidíme či sa pustí do čistostavby alebo bude premalovávať..
Dokončil som ostatné diely interiéru (clonítky, páčky, pedále)..
KABÍNA-diely interiéru

Začal som práce na motore..Takže nabudúce budú nejaké foto tejto časti..Ale mám na Vás 2 prosby..
1 - nemáte niekto foto tohoto motoru, čo bol v Bat-M..? Niesom si sitý, ale mal y tam byť podobný, ak nie rovnaký, ako v T-54..Zopár ich mám, ale poznáte to - čím viac tým lepšie
2- neskúšali ste nejako urobiť dieru do matice 1.2mm..? Skúšal som ju naimpregnovať a urobiť to ihlou, ale keď som na to zatlačil, tak tú maticu roztrhlo..
M.
Dokončil som ostatné diely interiéru (clonítky, páčky, pedále)..
KABÍNA-diely interiéru
Začal som práce na motore..Takže nabudúce budú nejaké foto tejto časti..Ale mám na Vás 2 prosby..
1 - nemáte niekto foto tohoto motoru, čo bol v Bat-M..? Niesom si sitý, ale mal y tam byť podobný, ak nie rovnaký, ako v T-54..Zopár ich mám, ale poznáte to - čím viac tým lepšie
2- neskúšali ste nejako urobiť dieru do matice 1.2mm..? Skúšal som ju naimpregnovať a urobiť to ihlou, ale keď som na to zatlačil, tak tú maticu roztrhlo..
M.
Last edited by Matej on 27 Dec 2013 18:06, edited 1 time in total.
Urcite by sa ti to podarilo. Musel by si ale obetovat trosku viacej casu a nepouzit Ivantovky. V Pripade, ze potrebujem spravit dieru do maleho dielu, vzdy spravim najprv dieru. Potom trosku poimpregnujem sekundakom a nasledne vyrezem dany diel. Robil som takto diery do 1mm stvorcekov a islo to.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Johnny ďakujem..Toto ma nenapadlo..Urcite by sa ti to podarilo. Musel by si ale obetovat trosku viacej casu a nepouzit Ivantovky. V Pripade, ze potrebujem spravit dieru do maleho dielu, vzdy spravim najprv dieru. Potom trosku poimpregnujem sekundakom a nasledne vyrezem dany diel. Robil som takto diery do 1mm stvorcekov a islo to.
Ja to robim presne naopak, najskor impregnujem sekundakom a potom robim dieru. Ale nie ihlou, to je moc brutal force. Chce to kvalitny ostry vrtak a vyvrtas tam krasnu dieru, este aj hrany budes mat 100 krat krajsie. Idealne su CNC vrtaky, ale posluzi aj klasika, len musi byt ostra.
Edit: Co sa tyka motora. Skus najskor zistit ako sa volal a potom uz podla toho nazvu googlit. Dobre je aj ked to das hladat napisane v azbuke (niekde to paste/copy) ja to vacsinou vycucnem z wikipedie. A ked uz googlis, tak to skus nahodit aj do rambler.ru to je taky rusky google/zoznam/seznam.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Hod si do googla toto - в-401 двигатель alebo toto А-401Г двигатель pouzivali sa tieto dva motory.
Díki Miro..Ten rambler.ru som nepoznal a je to super vec..Našiel som oveľa viac foto ako cez google..Fotiek toho motoru moc nieje, ale aspon dačo mám..