TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra 148 CAS32 /Ripper Works/ 1:32 - Panther vs. Martin1807
Moderator: iconmaster
Re: Tatra 148 CAS 32/ Ripper Works/1:32- Panther vs. Martin
Retušujem až keď sa nazbiera viac dielov danej farby... som lenivý kvoli jednej hranke vyťahovať vodu a farby a štetec a čojaviem čo ešte 
V takýchto chvílach si kladiem otázku: na kieho čerta je tým autám tolko kolies...
Lepil som bočnicovou metódou. Myslím že je menej pracná a presnejšia (samozrejme ak si človek poriadne nastaví kružitko
) ako navíjanie pásikov do behúňa a hotové kolesá sú aj pevnejšie. Vyskúšal som aj jeden dezén vyrezať. Laser to nieje ale mne to stačí som zvedavý ako sa to bude tváriť vo farbe.

tomuto štýlu interne vravím pomsta papierového priemyslu... navíjanie pásikov do behúňa ...
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
krásny dezén.. 
To je opäť výsledok žaves technológie. Pôvodne som chcel z originálneho podlepeného dezénutie cikcaky vyrezať na spôsob Pateroveho dezénu ale nešlo to dezén bol príliš jemný tak som tie cikcaky naznačil len rezom skalpelu 
pekne chlapci... nech sa vám darí
len by som sa chcel opýtať, na to lepenie kolies touto metódou
Vytvaruješ bok pneumatiky, prilepíš ho na vyrezané koleso z kartónu a na to potom nalepíš behúň?
len by som sa chcel opýtať, na to lepenie kolies touto metódou
Vytvaruješ bok pneumatiky, prilepíš ho na vyrezané koleso z kartónu a na to potom nalepíš behúň?
Nie môj postup je takýto:
1. vyrežem boky z kartónu a pásiky behúňa
2. zlepím boky z kartónu a pásik behúňa
3. vyrežem vytvarujem a nalepím boky
4. podlepím a vyrežem dezén z originál behúňa z modelu a nalepím na koleso
no a ďalej samozrejme impregnacia nitrolakom potom zlahka prebrúsiť nastriekať doplniť disky a šup ho na auto
1. vyrežem boky z kartónu a pásiky behúňa
2. zlepím boky z kartónu a pásik behúňa
3. vyrežem vytvarujem a nalepím boky
4. podlepím a vyrežem dezén z originál behúňa z modelu a nalepím na koleso
no a ďalej samozrejme impregnacia nitrolakom potom zlahka prebrúsiť nastriekať doplniť disky a šup ho na auto
Nic moc.
Já jsem na to taky zvědavý, ten dezén je hodně jemný. A vem to pořádným makrem. 
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý