TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Smurfs /free/ 1:2

sunto | 46
Name: Juraj

Re: Smurfs /free/ 1:1,9

Postby sunto » 26 Oct 2014 17:57

Čaute, tak jeden šmolko je hotový a je čas na ďalšieho. Meno ďalšieho šmolka ja Vanity - Čačkoš :P .
Čo sa týka mierky tá za nezmenila a pokračujem s rovnakými nastaveniami, čiže výška modelu by mala byť aj pri tomto šmolkovi 20 cm.
Model som začal od hlavy a prikladám zopár prvých fotiek.

sunto | 46

Postby sunto » 05 Nov 2014 15:03

Čaute, tak je čas na menší update takzvaného Čačkoša :haha: . Podarilo sa mi popasovať s jeho rukami, kde musím uznať pravá ruka mi dala trošku zabrať kedže ruka má držať zrkadielko a ma zvierajúcu polohu prstov. Dosť zle sa to lepilo, ale nakoniec sa to celkom podarilo.Nakoniec som ruky pripojil už k existujúcej zostave šmolka. Prikladám aj pár fotiek zo stavby.

- ruky

- zostava

sunto | 46

Postby sunto » 06 Nov 2014 12:36

Ďaľší šmolko je hotový a snáď aj publikovateľný :)
Prikladám zopár fotiek hotového modelu, keď sa naskytne trošku času zoberiem ho na pár záberov aj von. Spoločná fotka so Silákom Heftym už bohužiaľ neni možná, keďže ten už je u nového majiteľa.

sunto | 46

Re: Smurfs /free/ 1:2

Postby sunto » 29 Nov 2014 13:17

Čaute, prednedávnom som začal opäť šmoulit :haha: a za obeť tentoraz padla Šmoulinka. Tento model by mal mať opäť výšku okolo 20cm, ale kedže má opätky, možno bude vyššia :big smile:, uvidíme. Momentálne je toto druhý pokus o tento model, kedže pri prvom modely som si zvolil zlý postup a nedopadlo to dobre. Takže druhý pokus snáď bude úspešnejší.
Ako zvyčajne som začal od hlavy a prikladám prvé fotky zo stavby.

Štefan Húska | 44
2K+
Name: Štefan Húska

Postby Štefan Húska » 29 Nov 2014 17:04

Este domcek za neho ku tym vyletnym fotkam by to chcelo a bude ozaj ako z rozpravky, pekne si ho spravil verim ze mal kamaret radost, sprav smolka modelara :P
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu

huvikseen | 38
Name: Peter

Postby huvikseen » 29 Nov 2014 21:01

na zrkadlo by sa mu hodila zrkadlova folia :) a moze ozit :)

sunto | 46

Postby sunto » 01 Dec 2014 20:35

vďaka páni :big smile:
- čo sa tyka zrkadielka, to by som veľmi rád ešte poriešil, preto som ho ešte ani neprilepil do ruky, takže nejaký update by sa mohol časom podariť.
- šmolko silák sa kamošovi páčil, tak možem šmouliť ďaľej :haha: , uvidíme ako sa ešte popasujem s tou diorámou, keďže šmolkovia sa zatiaľ u mňa nejako dlho neohrievajú, aj táto šmoulinka je pre jednu 4 - ročnú slečinku a pre jej brata bude nasledovať ďalší kúsok.
- čo sa týka toho šmolka modelára, písal som s autorom tejto skvelej série a má v pláne vytvoriť ďaľšie modely, takže je možné, že sa medzi nimi časom objavia aj kuchár, maliar a ďaľší.

Zatiaľ sa mi podarilo doskladať ľavú ruku a časť tela. Popritom som začal aj s vlasmi, ktoré budem dokončovať paralelne s telom. Nakoniec som ruku prilepil k zostave.
Prikladám pár fotiek :

sunto | 46

Postby sunto » 06 Dec 2014 13:00

Čaute,
v priebehu týždňa sa sa mi podarilo dokončiť Šmoulinke aj druhú ruku, ktorú som neskôr pripevnil k zostavenému telu. Pripájam aj pár záberov.

sunto | 46

Postby sunto » 07 Dec 2014 13:45

Včerajší upršaný deň opäť prispel k ďalšiemu postupu na tomto modely. Podarilo sa mi dokončiť trup aj nohy a aj skúška stability dopadla celkom dobre, ale modelu ešte chýbajú vlasy tak sa obávam, že stabilita už nebude ako má byť a Šmoulinka bude padať vďaka jej háru na chrbát. :confuse: Uvidím, keď bude model dokončený, ako to bude vyzerať. Momentálne Šmoulinka vyzerá, že sa chystá na kúpalisko, keďže jej ešte stále chýba sukňa a vyzerá ako keby mala na sebe plavky. :big smile:

sunto | 46

Postby sunto » 13 Dec 2014 12:19

Čaute,
konečne sa mi podarilo došmouliť ďalší model zo šmoulovskej rodiny a je čas na zopár premiérových záberov. Nech sa páči prvá dáma šmoulovskej osady :)

Zopár spoločných s Čačkošom

Return to “Figúrky a zvieratá // Figures & Animals”