TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Fórum - Update fóra - phpBB3.1.x
Moderator: Fito
Re: Update fora - phpBB3.1.x
Toto bude v pohode, dokonca je tam podpora aj pre smartfony, automaticky sa layer prispôsobí rozlíšeniu tvojho displaya.
Hej ten skin ma podporu pre mobilne zariadenia. Neviem ci sa zrovna budu zvacsovat ikonky, ale malo by to byt OK. Inak u mna toto riesi mobil, ked si sam spravi zvacseny nahlad, ked neviem kam som chcel kliknut.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Ubehlo par mesiacov a mozem napisat, ze na update sa v poslednej dobe intenzivne pracuej. Vdaka Palovi (lopo) sa veci pohli celkom slusne dopredu a vypada to tak, ze forum sa docka zas o cosi pohodlnejsieho sposobu na upload fotiek.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Kedze vacsina veci na update je uz pripravena a odskusana, v blizkej dobe 1 den az 2 roky, by sme to tu mohli zbehnut. Kedze ako som uz spominal v prvom prispevku, forum bude mat zmeneny aj dezign, pridavam link na rozpracovanu verziu fora, kde sa mozete pozriet, ako to priblizne bude vypadat. Uz teraz mi je jasne, ze nie kazdemu sa to bude pacit, ale bude si treba zvyknut.
TEST FORUM
TEST FORUM
Edit: Bezi to na starsej kopii databazy, takze by sa vam tam malo dat prihlasit pod vasim menom/heslom. Kto chce nech sa pohra.
Na dizajn sa dá zvyknúť, nezdá sa mi akurát otváranie obrázkov vo vlákne.
m.
m.
Obrazky budu v galerii, tak ako doteraz tie co su v imgg tagu.
- Ing. Spendlik | 44
- Name: Tomáš
Za responzivitu dávam veľký páčik! 
no bol som pozrieť, jedna vec sa mi nepaci, ked si rozkliknem nejake forum napr. Architekturu tak vlakna zacinaju pomaly az na spodku monitora, povedal by som ze tie biele pruhy by sa mali nejako zosekat, zjednotit
Ano suhlasim, niektore tie plochy su v tej teme dost velke. Tiez som presne nad tym uvazoval, ze ich potom zuzim. Je to trochu pracne, ale viem si to predstavit ako upravu.
Tak nejak sme sa bavili a ak sa dotoho nic nezamota, tak v priebehu septembra by mal prebehnut update fora.
Tak nejak sme sa bavili a ak sa dotoho nic nezamota, tak v priebehu septembra by mal prebehnut update fora.
Ku koncu septembra by sa malo zacat pracovat na update. Samotny update by mohol zbehnut v priebehu jedneho vecera, zvysne ladenie 7 - 700 dni