Takže z mojej strany posledný pokus, DAF LF.The LF shares its cab with the Renault Midlum and the Volvo FL
A BTW máš to pekné.
Moderator: iconmaster
Takže z mojej strany posledný pokus, DAF LF.The LF shares its cab with the Renault Midlum and the Volvo FL
DAF, ale keď ani toto to nebude, tak nič.
Bingo!Takže z mojej strany posledný pokus, DAF LF.
Ja som mu poskytol podklady a robili to poza môj chrbát.ZF znamená aj teraz to isté, len už vyrábajú komponenty do áut.
A keďže som diskvalifikovaný, tak aspoň prezradím na Peťa, že už vyše roka pilne kreslil tieto diely a potajme mi občas ukázal ako je na tom.
co znamena skratka zf? cez vojnu znamenala zf zahnradfabrik,vyrobca prevodoviek do tankov,polopasov.
Presne tak. Tá istá firma existuje naďalej (mimochodom pre ňu robím), patrí do piatich najväčších dodávateľov v automotive a už aj na Slovensku má hneď niekoľko závodov. Okrem prevodoviek pod tou značkou sa ponúka prakticky kompletný podvozok pre autá všetkých kategórií (nápravy, zavesenie, tlmenie, riadenie, brzdy) a tiež časti hnacieho agregátu, ako tie prevodovky či spojky a hydrodynamické meniče. Dokonca spomínané prevodovky možno aj dnes by sa našli v niektorých tankoch (nie som si úplne istý), alebo iných obrnených či špeciálnych vozidlách (to viem na isto), ako aj v rôznych stavebných strojoch, traktoroch, železničných vozidlách, lodiach, helikopérach, alebo aj dokonca veterných elektrárňach.ZF znamená aj teraz to isté, len už vyrábajú komponenty do áut.
Dohoda bola jasná, čo som ťa mal rozmaznávať, keď si nelepil?!Ja som mu poskytol podklady a robili to poza môj chrbát.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest