sledujem TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra 813 TP 4x4 /Ripper Works/ 1:32
Moderator: iconmaster
Re: Tatra 813 TP 4x4 /Ripper Works/ 1:32
Parádne veľmi sa mi to páči a pozorne ťa
sledujem
sledujemJeden musí robiť vždy,to čo sa páči ostatným .. V suchom doku -> SCHARNHORST 1/150 ..... áno, mám doma laser
nnoo krasa len tak ďalej 

Jeden musí robiť vždy,to čo sa páči ostatným .. V suchom doku -> SCHARNHORST 1/150 ..... áno, mám doma laser
Poctiva robota toto, maska vypada naozaj dobre.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Nie len maska, celá stavba je veľmi precízna, niektoré obrázky mi pripadajú ako 3D obrázky v PC programe, trochu sa to síce vlečie, ale poriadna práca asi potrebuje čas 

Dekuji za pochvaly. Nakopne to k dalsi praci.
Ja se ridim hesly - Prace kvapna houby platna a co se vlece neutece
Od ledna jsem na model skoro nesahl, protoze jsem byl dvaapul mesice pracovne v zahranici, nebyla sance stehovat modelarsky koutek letadlem a hlavne rozpracovanou tatrovku. To by mohlo skoncit ublizenim modelu na jeho tvarech...
JS
Ja se ridim hesly - Prace kvapna houby platna a co se vlece neutece
Od ledna jsem na model skoro nesahl, protoze jsem byl dvaapul mesice pracovne v zahranici, nebyla sance stehovat modelarsky koutek letadlem a hlavne rozpracovanou tatrovku. To by mohlo skoncit ublizenim modelu na jeho tvarech...
JS
Vyborna cista praca - moj obdiv!
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Dobry den,
hlasim se s dalsim pokrokem. Sestavil jsem kabinu a vznikl prvni zavazny problem. Pri lepeni celniho skla se mi moc nepovedl levy (ve smeru jizdy) sloupek. Mozna, ze ten nedostatek zakryje retus, ale moc tomu neverim
. Uvidime po vikendu a retusi. Maximalne strihnu do druheho vytisku a kabinu postavim znovu
A ted k fotkam nize vidite postup, jaky jsem zvolil pri lepeni kabiny vcetne skla z pruhledne folie. Poprve jsem pouzil oboustrannou lepici pasku a musim rict, ze je s ni perfektni prace.
Postup byl nasledujici:
Krok 1 vyrezani skla z pruhledne folie

Krok 2 nalepeni skla na celni dil kabiny

Krok 3 prilepeni vnitrniho dilu cela kabiny

Krok 4 prilepeni plaste (boky a strecha) kabiny

Krok 5 dopleneny interierove dily boku kabiny
Krok 6 nalepeni zadniho dilu a dolepeni zadniho vnitrniho dilu a stropu kabiny

Pekny vikend JS
hlasim se s dalsim pokrokem. Sestavil jsem kabinu a vznikl prvni zavazny problem. Pri lepeni celniho skla se mi moc nepovedl levy (ve smeru jizdy) sloupek. Mozna, ze ten nedostatek zakryje retus, ale moc tomu neverim
. Uvidime po vikendu a retusi. Maximalne strihnu do druheho vytisku a kabinu postavim znovu
A ted k fotkam nize vidite postup, jaky jsem zvolil pri lepeni kabiny vcetne skla z pruhledne folie. Poprve jsem pouzil oboustrannou lepici pasku a musim rict, ze je s ni perfektni prace.
Postup byl nasledujici:
Krok 1 vyrezani skla z pruhledne folie

Krok 2 nalepeni skla na celni dil kabiny

Krok 3 prilepeni vnitrniho dilu cela kabiny

Krok 4 prilepeni plaste (boky a strecha) kabiny

Krok 5 dopleneny interierove dily boku kabiny
Krok 6 nalepeni zadniho dilu a dolepeni zadniho vnitrniho dilu a stropu kabiny

Pekny vikend JS
Dobry den,
po dlouhe dobe zpusobene pracovnim vytizenim se vracim ke stavbe. Vcera vecer jsem se pokusil opravit retus na sloupcich kabiny a nejradsi bych si nafackoval. Pekne jsem to zprznil...
Nevadi, vezmeme novy vytisk a kabinu postavime znovu
Alespon se uvolni misto v archivu pro novinky.
Dnes prilepeno celni sklo - sloupky si myslim vypadaji o dost lepe.

Pekny den JS
po dlouhe dobe zpusobene pracovnim vytizenim se vracim ke stavbe. Vcera vecer jsem se pokusil opravit retus na sloupcich kabiny a nejradsi bych si nafackoval. Pekne jsem to zprznil...
Nevadi, vezmeme novy vytisk a kabinu postavime znovu
Alespon se uvolni misto v archivu pro novinky.Dnes prilepeno celni sklo - sloupky si myslim vypadaji o dost lepe.

Pekny den JS