Podarilo sa mi trochu postúpiť s modelom a k tomu sa mi hlavne podarilo aj niečo nafotiť za denného svetla. Takže je čas to tu trochu oživiť...
Na modeli som pokračoval s obšívkou prednej časti trupu. Prilepil som na kostru posledne prezentovaný diel a následne spracoval a pridal ešte jeden celok. Pri ňom som sa inšpiroval stavbou na poľskom fóre a trojicu dielov som zlepil do jedného celku mimo kostry a až takýto celok som lepil na kostru. Tento postup bol podľa mňa dobrý - keďže si to na kostru pekne sadlo a nejaký výraznejší problém som tam nemusel riešiť a môžem ho odporúčať ďalším staviteľom. Okrem, toho som upravoval a doplnil rôzne mriežky a výstupy znázornené len grafikou + som pretrel niektoré panely „kovovou“ farbou podľa fotografií.
No a to ako to dopadlo posúďte sami. Podľa mňa to úplný prepadák nie je, ale chyby tam mám a stále je čo zlepšovať -lepšie to ale teraz naozaj neviem. V celku ale musím konštatovať že som s výsledkom spokojný.
No a tu sú fotky – toto je momentálny stav dnes fotený. Nejaká úprava retuše a detailov tam ešte prebehne, ale to až nabudúce...
Spracovaný celok obšívky:
Obšívka na kostre: