TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Praga S5T-2 3S/ Praga S5T-3 3S/ Ripper Works/ 1:32/ BETATEST

Moderator: iconmaster

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Re: Praga S5T-2 3S/ Praga S5T-3 3S/ Ripper Works/ 1:32/ BETATEST

Postby Brzdič » 04 Dec 2022 20:42

Pěkná práce Martine. :big smile:

martin1807 | 32
2K+
Name: Martin Bilý

Postby martin1807 » 15 Dec 2022 13:30

Zdravím páni. Ospravedlňujem sa za neskoršiu reakciu, ale som tak dajak časovo vyťažený a momentálne ešte aj vo Francúzsku.
Každopádne ďakujem za reakcie a som rád, že sa modely páčia. Celkovo ma teší, že tentokrát novinky od RW mali pozitívne ohlasy. :P
Máš to pekné, ale nemôžem si pomôcť, tá hrebeňová kabína...., to nie je to pravé orechové.
A musím súhlasiť s Fitom, tá "ofina" kabíny a kapoty mi pripadajú byť zbytočne veľa.
Stou kapotou súhlasím s chalanmi a tiež si myslím, že by to šlo guličkou aj pri menej segmentoch...
Je to téma, o ktorej sme sa bavili už pri prvej testovacej kabíne S5T(V3S). 100 autorov by to nakreslilo na 100 odlišných sposobov, ale ktorý je ten správny?. :big smile: Bolo viacero návrhov, testov, pripomienok, a takto dopadol koncept kabíny od RW. Nie je najjednoduchší, nie je možno najkrajší, ale zlepiť sa to dá a ten výsledok je podľa mňa celkom pekný.

Pomožem si k tomu ešte takými peknými hláškami z vedľajšej témy, ktoré sú pre túto tému taktiež aktuálne. :victory:
Presne, tester musí súhlasiť návrhom.
Správne. Betatester len nech pekne lepí a nech si nepýta skratky :haha:
Už ti môžem do toho kecať, už viem čo je to lepiť V3Sku
Edit: Ja to stále beriem ako V3sku, aj keď je to V5s S5T, ale chápeš keď to prefrčí okolo teba, tak v tom hluku ten rozdiel ani nespoznáš.
Veď ty sa to raz naučíš značiť :haha:
Na môj vkus príliš málo červenej
Náhodou tam je červené vičko olejovej nádrže :still dreaming:
Ja stále nechápem to tvoje tempo, jeden model za druhým, kedy máš nato čas? Chodíš aj do práce alebo lepiš aj tam
Ale veď to tempo nie je až tak závratné. Do práce, chodím, v práci nelepím. Keď mám čas a okolnosti dovolia, tak lepím po večeroch, vždy na dve tri hoďky k tomu sadnem, a ono potom za ten týždeň ten pokrok niekedy je celkom pekný. :victory:

Au revoir
Na stole:
Naposledy dokončené: Praga S5T-3 ORKAN, Tatra 815 S1
Galéria

Martin1807

tom | 31

Postby tom » 06 Jan 2023 22:08

Martin ta fotka kde su všetky po kope je super. Pekne zlepené modely. A super predloha.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 07 Jan 2023 11:55

keď si už mixoval diely naprieč ripperom v Tatrách, mohol by si aj naprieč vydavateľstvami, napasovať na toto kabínu z Liazky 706 RT :P

V3S aj S5T má myslím ten istý základ kabíny a keď vidím tie strapce, tak ma oblieva pot, obdivujem ťa, že si to tak pekne zlepil
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 08 Jan 2023 08:54

Bolo viacero návrhov, testov, pripomienok, a takto dopadol koncept kabíny od RW. Nie je najjednoduchší, nie je možno najkrajší, ale zlepiť sa to dá .
Zlepiť sa to dá, ale nie každý to dá.
U mňa tento medol jednoznačne len do archívu.
Veľký rešpekt za to ako si to zmákol... :wink: :victory:

Return to “Nákladné automobily a ťahače // Lorries & Trucks”