TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
3detail.webnode.cz
Moderator: Fito
Forum rules
V sekcii je nežiadúci akýkoľvek druh reklamy na e-shopy a komerčné ponuky.
V prípade záujmu o otvorenie novej témy kontaktujte administrátora.
- Táto sekcia slúži na organizovanie a sprostredkovanie nekomerčných hromadných objednávok modelov a modelárskych potrieb, pričom ich zabezpečenie nie je predmetom podnikateľskej činnosti organizátora objednávky ani administratora fóra a tímto z nej neplynie žiaden zisk.
- Cieľom skupinovej objednávky je ušetriť poštovné, prípadne získať zľavu u výrobcu modelov na základe objemu objednaného tovaru.
- Objednané modely a iný tovar neslúžia na ďalší predaj.
V prípade záujmu o otvorenie novej témy kontaktujte administrátora.
Re: 3detail.webnode.cz
Tiež sa pridávam, mal by som záujem o raznicu matíc 0,8 - 1,4.
Včera večer som na chvíľu zapol FB a úplnou náhodou mi vybehol príspevok od MIA, ktorý si zadovážil jeden z vyrážačov šesťhranov.
Napísal k tomu toto:
"Raznica na šesťhranné matice...
...celkom to funguje, milimetrový papier to ešte dá, čiže super pomocník."
Príspevok doplnil o pár fotiek:

Ja som sa ho opýtal či môžem fotky dať sem, pretože chystáme skupinovú objednávku, súhlasil.
Fotky by mohli pomôcť predstaviť si lepšie samotný nástroj a hlavne jeho výsledok tým, ktorí ho osobne v Nitre nemali možnosť vidieť.
Napísal k tomu toto:
"Raznica na šesťhranné matice...
...celkom to funguje, milimetrový papier to ešte dá, čiže super pomocník."
Príspevok doplnil o pár fotiek:
Ja som sa ho opýtal či môžem fotky dať sem, pretože chystáme skupinovú objednávku, súhlasil.
Fotky by mohli pomôcť predstaviť si lepšie samotný nástroj a hlavne jeho výsledok tým, ktorí ho osobne v Nitre nemali možnosť vidieť.
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
GALLERY
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Vďaka za recenziu Oliver! Na druhej fotke tie šesťhrany vyzerajú fakt dobre, ale na tretej sa trochu potvrdili moje obavy - že to bude trhať hrubší papier a zdá sa mi, že matice majú tendenciu sa aj štiepiť. Samozrejme nič tragické, ale keď to porovnáme napr. s Ivantovkami, tak tie majú oveľa pravidelnejší rez a u nich sa neoddelujú vrstvy papiera.
Nie je to ale chyba nástroja, ale skôr použitého materiálu. Na papier je výhodnejší ostrý uhol reznej hrany, ktorá ľahšie presekne vlákna. Verím, že z plastu by sa dali vyraziť menej strapaté šesťhrany rovnakým nástrojom.
A nechcem nikoho odrádzať od kúpy, stále je to použiteľná pomôcka a hlavne matice takých rozmerov sa skalpelom dosť blbo sekajú a aby aj nejako vyzerali.
Nie je to ale chyba nástroja, ale skôr použitého materiálu. Na papier je výhodnejší ostrý uhol reznej hrany, ktorá ľahšie presekne vlákna. Verím, že z plastu by sa dali vyraziť menej strapaté šesťhrany rovnakým nástrojom.
A nechcem nikoho odrádzať od kúpy, stále je to použiteľná pomôcka a hlavne matice takých rozmerov sa skalpelom dosť blbo sekajú a aby aj nejako vyzerali.
Stránky furt nedostupné, ale napíšem mu mail.
Od Vás potrebujem do utorku 7.11 20:00 sem do tohto vlákna nezáväzne Vaše objednávky - aby som mu mohol rovno poslať nejaké počty + - čo chceme a potom si to tu potvrdíme keď pošle ceny.
Názvy produktov píšte prosím podľa tejto fotky:

Fito:
1x Raznica na šesťhrany 1
1x ohýbačka rádiusová
Od Vás potrebujem do utorku 7.11 20:00 sem do tohto vlákna nezáväzne Vaše objednávky - aby som mu mohol rovno poslať nejaké počty + - čo chceme a potom si to tu potvrdíme keď pošle ceny.
Názvy produktov píšte prosím podľa tejto fotky:
Fito:
1x ohýbačka rádiusová
Za mňa:
Last edited by Oliver on 05 Nov 2023 02:13, edited 1 time in total.
Oliver
GALLERY
GALLERY
Hlásim sa aj 1 kus Raznica na šesťhrany I.
1x ohýbačka rádiusová
1x ohýbačka rádiusová
Jeden musí robiť vždy,to čo sa páči ostatným .. V suchom doku -> SCHARNHORST 1/150 ..... áno, mám doma laser
1ks Ohýbačka drátů mini
1ks Raznice I. šesťhran
1ks Raznice I. šesťhran
Last edited by toudi_sk on 11 Nov 2023 18:26, edited 1 time in total.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
píšem neskoro, ale tiež mám záujem o raznicu na šesťhrany I.