TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Bugatti 35B, Targa Florio 1928 / Yankie models - ALFA stavba / 1:18

Moderator: iconmaster

Turco | 64
Name: Štefan

Re: Bugatti 35B, Targa Florio 1928 / Yankie models - ALFA stavba / 1:18

Postby Turco » 18 Nov 2023 21:54

Pekne ti to ide,pozorne sledujem :wink:

Bogatyr | 54
Name: Henkie

Postby Bogatyr » 19 Nov 2023 23:14

Ahoj, Luboš, aj keď Ťa osobne nepoznám, ďakujem Ti za to, že si sa podujal na túto sizyfovskú prácu. Zatiaľ to vyzerá parádne a verím, že to spoločnou prácou dotiahneme do úspešného konca a bude z toho úspešný model. Základom tohto modelu je model od p. Milana Novobilského, ktorý som kúpil s tým, že mám povolenie ho prerobiť na verzie aké chcem. Myslel som si, že to len upravíme farebne a model pôjde von. Lenže Edo ma z tejto naivity rýchlo vyliečil, keď mi ukázal, aké "záludnosti" nás čakajú. Popri tom sme sa dozvedeli niektoré zaujímavosti, ktoré uvedieme v popise automobilu.
Tak to len na dôvažok k stavbe. Prajem príjemné lepenie.
Bogatyr

LuPa | 50
Name: Lubo

Postby LuPa » 21 Nov 2023 22:59

Ahoj, Heno,
Dakujem Ti a verim, ze sa coskoro nazivo stretneme niekde :wink: , velmi rad som sa pustil do tohoto modelu, ked mi o nom Edo prvykrat nezavazne hovoril, bola to cest pre mna a pri pohlade na navodne kresby to slubovalo paradny model.Sice som sa niektorych drobnosti bal,ale pri vsetkej opatrnosti som ich zatial zvladol aspon v tejto miere ako vidite a zistil som,co vsetko sa da este zlepit :victory:
Priebezne pisem navod podla Edovych uvodnych rad a realneho postupu, popri tom si zapisujem chyby a podstatne chyby rovno Edovi posielam.Verim, ze nakoniec z toho bude model hodny legendarnej predlohy, ktory si najde kopec spokojnych modelarov, modelariek :victory: Zatial ma model moc moc bavia myslim, ze to ani inac nebude do jeho zlepenia.

LuPa | 50

Postby LuPa » 21 Nov 2023 23:27

Tymto padom by mali byt prace v motorovom priestore hotove.Prilepil som paku plynoveho pedalu s ovladanim karburatora, pohon tachometra, rurku s kablami ku svieckam a diely riadenia. Pokracovat budem dielmi od motora az po zadnu napravu.

LaBa | 45
Name: Ladislav Bachorec

Postby LaBa » 22 Nov 2023 09:51

Tak na toto sa veľmi dobre pozerá. Nech sa dielo podarí a netrpezlivo čakám na ďalší postup.

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 30 Nov 2023 14:01

Veľmi pekné detaily. Dobrá práca
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

LuPa | 50

Postby LuPa » 04 Dec 2023 23:49

Dakujem, pani :big smile:
Doplnil som prevodovku, spojku, hnaci hriadel aj zadnu napravu.Cela zadna naprava a hlavne jej upevnenie mi islo dost pomaly,lebo som musel stanovit nejaky rozumny postup pre zlepenie.Musel som dost kombinovat teoreticky, kym nieco zlepim a zaroven si potom zapamatat postup lepenia.Tu je vysledok,podla mna krasna praca Eda-konstruktera :wink: Po tomto celku som prilepil oba pedaly, hriadel radenia ku prevodovke a spodny zlty diel pod listove pruziny.

Bogatyr | 54
Name: Henkie

Postby Bogatyr » 14 Dec 2023 23:54

Včera som videl model na živo a konečne som sa zoznámil s Lubom. Vyzerá to famózne, oveľa lepšie ako na fotkách. Ešte je tam síce roboty ako na dedinskom kostole, ale šak sa nikde neponáhľame.
Bogatyr

LuPa | 50

Postby LuPa » 16 Dec 2023 23:17

Ano,ano, dakujem za super stretnutie aj pochvalu :wink:
Po zadnej naprave prisla na rad ta predna.Tentokrat som si, aj na radu Eda (konstruktera), diely nachystal a idem ju postupne prilepit na ram, nie ako celok.

LuPa | 50

Postby LuPa » 17 Dec 2023 14:14

Az rano som dokoncil napravu a tu je vysledok.S Edom uz su dojednane drobne upravy.

Return to “Športové vozidlá // Racing Cars”