TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Bugatti 35B, Targa Florio 1928 / Yankie models - ALFA stavba / 1:18
Moderator: iconmaster
Re: Bugatti 35B, Targa Florio 1928 / Yankie models - ALFA stavba / 1:18
Pekne ti to ide,pozorne sledujem 
Ahoj, Luboš, aj keď Ťa osobne nepoznám, ďakujem Ti za to, že si sa podujal na túto sizyfovskú prácu. Zatiaľ to vyzerá parádne a verím, že to spoločnou prácou dotiahneme do úspešného konca a bude z toho úspešný model. Základom tohto modelu je model od p. Milana Novobilského, ktorý som kúpil s tým, že mám povolenie ho prerobiť na verzie aké chcem. Myslel som si, že to len upravíme farebne a model pôjde von. Lenže Edo ma z tejto naivity rýchlo vyliečil, keď mi ukázal, aké "záludnosti" nás čakajú. Popri tom sme sa dozvedeli niektoré zaujímavosti, ktoré uvedieme v popise automobilu.
Tak to len na dôvažok k stavbe. Prajem príjemné lepenie.
Tak to len na dôvažok k stavbe. Prajem príjemné lepenie.
Bogatyr
Ahoj, Heno,
Dakujem Ti a verim, ze sa coskoro nazivo stretneme niekde
, velmi rad som sa pustil do tohoto modelu, ked mi o nom Edo prvykrat nezavazne hovoril, bola to cest pre mna a pri pohlade na navodne kresby to slubovalo paradny model.Sice som sa niektorych drobnosti bal,ale pri vsetkej opatrnosti som ich zatial zvladol aspon v tejto miere ako vidite a zistil som,co vsetko sa da este zlepit
Priebezne pisem navod podla Edovych uvodnych rad a realneho postupu, popri tom si zapisujem chyby a podstatne chyby rovno Edovi posielam.Verim, ze nakoniec z toho bude model hodny legendarnej predlohy, ktory si najde kopec spokojnych modelarov, modelariek
Zatial ma model moc moc bavia myslim, ze to ani inac nebude do jeho zlepenia.
Dakujem Ti a verim, ze sa coskoro nazivo stretneme niekde
Priebezne pisem navod podla Edovych uvodnych rad a realneho postupu, popri tom si zapisujem chyby a podstatne chyby rovno Edovi posielam.Verim, ze nakoniec z toho bude model hodny legendarnej predlohy, ktory si najde kopec spokojnych modelarov, modelariek
Tak na toto sa veľmi dobre pozerá. Nech sa dielo podarí a netrpezlivo čakám na ďalší postup.
Veľmi pekné detaily. Dobrá práca
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Dakujem, pani
Doplnil som prevodovku, spojku, hnaci hriadel aj zadnu napravu.Cela zadna naprava a hlavne jej upevnenie mi islo dost pomaly,lebo som musel stanovit nejaky rozumny postup pre zlepenie.Musel som dost kombinovat teoreticky, kym nieco zlepim a zaroven si potom zapamatat postup lepenia.Tu je vysledok,podla mna krasna praca Eda-konstruktera
Po tomto celku som prilepil oba pedaly, hriadel radenia ku prevodovke a spodny zlty diel pod listove pruziny.

Doplnil som prevodovku, spojku, hnaci hriadel aj zadnu napravu.Cela zadna naprava a hlavne jej upevnenie mi islo dost pomaly,lebo som musel stanovit nejaky rozumny postup pre zlepenie.Musel som dost kombinovat teoreticky, kym nieco zlepim a zaroven si potom zapamatat postup lepenia.Tu je vysledok,podla mna krasna praca Eda-konstruktera
Včera som videl model na živo a konečne som sa zoznámil s Lubom. Vyzerá to famózne, oveľa lepšie ako na fotkách. Ešte je tam síce roboty ako na dedinskom kostole, ale šak sa nikde neponáhľame.
Bogatyr