TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

EastModels Challenge 10-11.august 2024 - Liptovský Hrádok

Tomasz | --
Name: Tomáš Wolanszký

Re: EastModels Challenge 10-11.august 2024 - Liptovský Hrádok

Postby Tomasz » 28 Jul 2024 11:38

:big smile: rovnako sa teším na túto udalosť ak všetko bude fajn vidíme sa tam

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 28 Jul 2024 12:05

až by ste mali chuť, môžete sa ísť pozrieť v sobotu na Bitku pri Vavrišove 1709, väčšinou tam vešajú Jánošíka,
ja sa bohužiaľ s delom tento rok nezúčastním, strážim doma kocúrov, kým sa bude drahá flákať po Keni

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 01 Aug 2024 09:03

Toudi díkes za info o tejto akcii, vrelo ju odporúčam, bude sa určite na čo pozerať.

Pridávam harmonogram akcie, aby ste si prípadne vedeli rozplánovať čas:

Už len desať dní a vidíme sa :wink:
Papierový člen plastikového klubu

QUASI | 45

Postby QUASI » 02 Aug 2024 07:50

No tak toto sa mi páči.
Obidva dni, niečo už Liptov zažije.
Teším sa na známych aj neznámych.

slimák | --
Name: Jano

Postby slimák » 09 Aug 2024 21:20

Chalani, vedeli by ste dať typ kam na dve-tri hodinky s deťmi v okolí? Kdesi som tuším čítal o nejakom "ihrisku pre deti" pri liptovskej železničke..?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jano

Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40

Zax | 55
Name: Miro

Postby Zax » 10 Aug 2024 19:51

Pridám fotky z prvého dňa výstavy. Keďže ide o dvojdňovú akciu, stále je ešte možnosť si pozrieť vystavené modely v nedeľu (11.8.2024) od 8-11 hod. Takže kto býva v okolí, prípadne ide na výlet do Tatier si môže urobiť malú zastávku v L.Hrádku a pozrieť kopu pekných modelov... :wink:

Pár fotiek:

Narobil som celkom peknú kopu fotiek, tak kto chce môže pozrieť. (nerobil som žiadnu selekciu, len som vyradil fotky, ktoré sa nepodarili)

Papierové modely (287 fotiek):

https://www.rajce.idnes.cz/mikezax/albu ... ove-modely

Plastové modely (831 fotiek):

https://www.rajce.idnes.cz/mikezax/albu ... ove-modely

Výstava (104 fotiek):

https://www.rajce.idnes.cz/mikezax/albu ... 24-vystava
Last edited by Zax on 12 Aug 2024 15:25, edited 1 time in total.

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 11 Aug 2024 14:53

Tak dlho sme sa chystali na spoločnú fotku až sa nemal kto fotiť :beaten: :bad smile:

Bolo nás fóristov tam omnoho viac a hanbu papieru sme určite nespravili! Rád som vás videl páni a dáma! Trimce še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

slimák | --
Name: Jano

Postby slimák » 11 Aug 2024 21:15

Ta keby ste mi povedali, že mám ostať na foto, decká by ešte chvíľu vydržali. :P

Akcia super, len strašné horko. Som bol po nejakých 12 rokoch na súťaži, tak aj trochu tréma čo, kde a ako. Ďakujem za placku.
A kto prosím vás doniesol toho Rodneyho? Nejak som to pri odovzdávaní cien nezachytil, kde som stál nebolo dobre počuť. A zo žiadneho, ani PL fóra o takom parádnom a už dostavanom kúsku neviem. Pre mňa veľká inšpirácia do ďalšej práce.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jano

Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40

LaBa | 45
Name: Ladislav Bachorec

Postby LaBa » 12 Aug 2024 00:09

Chalani z Liptovského hrádku klobúk dolu akcia to bola parádna. Návštevu akcie som spojil s rodinným výletom, keďže Liptov máme naozaj radi. Nešiel som súťažiť ale predviesť svoje modely, zabaviť sa a pokecať s modelármi. Pozrieť si workshopy a niečo sa naučiť. Oto viac ma prekvapil môj malý chlapec "Little boy" od ktorého som to vážne nečakal. Naozaj ma potešilo keď som pri ňom našiel razítko "ocenený model" a ešte viac ma potešil model od Quasiho. Ďakujem za perfektný víkend.

martin1807 | 32
2K+
Name: Martin Bilý

Postby martin1807 » 12 Aug 2024 10:08

Fajne bolo, príjemná dvojdňová akcia. Rád som vás všetkých videl a keď bude ďalší ročník, tak tam dúfam nebudem chýbať. :victory: :P

Fotky nemám, lebo som si užíval prítomný okamih, ale je tu rozsiahla galéria od Zaxa, kde je asi všetko :wink: :victory:

A aj jedno ocenenie sa mi ušlo za čo veľmi pekne ďakujem, potešilo. :bad smile:
Na stole:
Naposledy dokončené: Praga S5T-3 ORKAN, Tatra 815 S1
Galéria

Martin1807

Return to “Archív 2024”