Jo a prototypy doma
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Lokomotiva T6791529 - Sergej /GPM/ 1:25
Re: Lokomotiva 781.335-5 - Sergej /GPM/ 1:25
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Tak myślę że można ten silnik bardziej zdetalizować 
No Marek, tak na toto by som sa v tvojom podaní rád pozrel. Oči ma prechádzajú len na to pozerám. Pekne ťa klint hecol 
Halo
No... Silnik... Nieco porobene navyse je, nieco mozno este spravim... Ono ked z toho vlastne vela vidno nebude a chcem ist s tym vyhrat do polska... No britva na krku
takto... Skusim nesklamat
Zatail sa mi toto podarilo:
A ked pisem ze podarilo, tak podarilo
No... Silnik... Nieco porobene navyse je, nieco mozno este spravim... Ono ked z toho vlastne vela vidno nebude a chcem ist s tym vyhrat do polska... No britva na krku
Zatail sa mi toto podarilo:
A ked pisem ze podarilo, tak podarilo
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Halo
No cim dalej ku koncu, tak ako ku kazdemu koncu mi to pride cim dalej tym ckenitejsie a zlozitejsie a casovo narocnejsie .. Neviem asi je to len nejaka natlacena blbost do hlavy, mozno ne. No nic, kazdopadne tu su nejake dalsie drobnosti:

No cim dalej ku koncu, tak ako ku kazdemu koncu mi to pride cim dalej tym ckenitejsie a zlozitejsie a casovo narocnejsie .. Neviem asi je to len nejaka natlacena blbost do hlavy, mozno ne. No nic, kazdopadne tu su nejake dalsie drobnosti:
Off topic: fotky zlyhali, skusim neskor 
Nesvietiace
... ale ináč sa ti mašinka pekne rysuje. Ono,keď sa s niečím ponáhľaš,tak väčšinou to tak býva,že sa ti zdá ako to ide pomaly a ešte sa ti aj nedarí
ale ty to zvládneš...či?