TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Re: VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]
Okrem Ukrajinskeho piva a sladkosti si mam este doniest nieco ine? Napr. spacak alebo ingrediencie na gulas?
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
Pivo a sladkosti dones. Spacák nemusíš. Máte periny a obliečky. Jedine, žeby si chcel v noci spať vonku pod hviezdami. Tak potom áno. Potom si zober aj spacák.Okrem Ukrajinskeho piva a sladkosti si mam este doniest nieco ine? Napr. spacak alebo ingrediencie na gulas?
Tino, ja by som ťa poprosil knihu tiež. Príchod bude asi okolo 17:00 a odchod bohužiaľ už v pondelok niekedy po obede. Nedá sa mi inak kvôli práci.
ono Tina je tomuto plánu naklonená, no v tom prípade nesmie platiť akcia v štýle "bez báb"Sony, mohli ste si to aspon na jednu noc naplanovat a ist az rano, aby ste mali nieco aj z pozorovania...
A vlastne Tina ani nie je taká klasická žena, ona je taký polochalan.. aj grgnúť či prdnúť sa pri nej dá
Papierový člen plastikového klubu
Tino, tých knižiek dones viac... možno aj návštevy poberú (povinne)... to vieš. kšeft je kšeft..

Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Tiež ta poprosim jeden kus..Off topic: Chalani, ešte niečo som chcel. Trochu si spravím reklamu. Ak by niekto mal záujem o kúpu mojej knihy za 10€ dajte mi vedieť (brožúrovaná cca 300 strán A5). Keďže mám výtlačky doma a autom sa na hvezdáreň nechystám tak... Ak nie tak prosím považujte toto za of topic.
Ja dojdem zajtra poobede s Dodym
Ehm..(všetkému je na vine martin1807![]()
)
ale no, tu ide len o to ukázať prstom, ty osobne si v tom úplne nevinneEhm..to aby som nabuduce daval pozor čo poviem..
![]()
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Sony, bez bab znamena vyhovorka pre nemodelarske polovičky bez porozumenia... Myslím, že Tina do tejto sekcie nepatrí navyše je regionálna (och ta predikcia na mobile... ) regulerna členka fóra tak nie je o čom... kľudne aj do utorka...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
môžeme jej dať Turingov test, či prejde:
klasická baba 99x trepne hovadinu, 1x má pravdu, ale tvári sa, akoby mala 100% úspešnosť, hoci má len 1%
a jej argument spočíva v tvrdení, že síce sa mýli, ale ak by sa nemýlila, tak má pravdu, nie?
čo je na tom tak ťažké pochopiť

klasická baba 99x trepne hovadinu, 1x má pravdu, ale tvári sa, akoby mala 100% úspešnosť, hoci má len 1%
a jej argument spočíva v tvrdení, že síce sa mýli, ale ak by sa nemýlila, tak má pravdu, nie?
čo je na tom tak ťažké pochopiť
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Tak ako chalani vravia sony, ja sa rovnako prikláňam. Tino nema problém s Tinou. Taňe.
Záleží na vás.