TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
Aj ja chcem poďakovať za príjemne strávený predĺžený víkend , ale aj pomocníkom pri varení, ktorí za mňa urobili "špinavú" robotu. Sľubujem, že ak sa na rok zúčastním tak doladíme aj halušky do detailu
Najviac mi bude chýbať ponocovanie pri ohni...už teraz sa neteším na Hvezdáreň 2025 
Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
jo, dobre bolo, málo bolo a rád som vás zase po čase videl
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Dobre bolo, veľmi dobre.
Čo spomenúť na začiatok? No predsa úplne najsamsuper intergalaktický gulášik, od pána gulášmajstra, perfektný bol
Chlapi radi sme s vami pobudli, dokonca neplánovane aj na dve noci.
Veronka nám už trošku podrástla, čiže zo sobotnej návštevy a minuloročného spontálneho rozhodnutia na prespanie, sme to tento rok dali spontálne na dve noci.
Možno o rok aj na celý pobyt dáme, ak nám do toho tá rekonštrukcia neskočí.
Všetko bez nadsádzky hodnotím pozitívne - napapali sme sa, polepili, pokecali, posmiali, popozorovali oblohu.
Veronka mala super sparingpartnera Filipa, vyhrali sa spolu fakt pekne a Peťo ďakujeme ešte raz za špagety
Škoda, že Hlava došiel s Jurkom po našom odchode, to už aká partia drobcov by tam vznikla
O rok musíme poriešiť lepšie.
Fakt dobre padol takýto reset, nielen mne ale aj Veronka a Foxy si pochvaľovali, že bolo na parádu.
Ďakujem za vašu spoločnosť, vidíme.
PS: Vilo díkes za pravidelné odkopnutie

Čo spomenúť na začiatok? No predsa úplne najsamsuper intergalaktický gulášik, od pána gulášmajstra, perfektný bol
Chlapi radi sme s vami pobudli, dokonca neplánovane aj na dve noci.
Veronka nám už trošku podrástla, čiže zo sobotnej návštevy a minuloročného spontálneho rozhodnutia na prespanie, sme to tento rok dali spontálne na dve noci.
Možno o rok aj na celý pobyt dáme, ak nám do toho tá rekonštrukcia neskočí.
Všetko bez nadsádzky hodnotím pozitívne - napapali sme sa, polepili, pokecali, posmiali, popozorovali oblohu.
Veronka mala super sparingpartnera Filipa, vyhrali sa spolu fakt pekne a Peťo ďakujeme ešte raz za špagety
Škoda, že Hlava došiel s Jurkom po našom odchode, to už aká partia drobcov by tam vznikla
O rok musíme poriešiť lepšie.
Fakt dobre padol takýto reset, nielen mne ale aj Veronka a Foxy si pochvaľovali, že bolo na parádu.
Ďakujem za vašu spoločnosť, vidíme.
PS: Vilo díkes za pravidelné odkopnutie
Papierový člen plastikového klubu
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Inak ako to už začína byť zvykom, sme zas zabudli podpísať návštevnú knihu.
- developer10 | 41
- Name: Peter
Ja som svoj záznam spred dvoch rokov našiel a okrem mňa tam je biele miesto... flákate to! 
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Zabudlo sa, ale teda tento rok sme ani neboli v prednáškovej, možno preto sme na to úplne zabudli, keďže sme ani nešli okolo. Nabudúce sa to snáď podarí.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Prvé roky sme zvykli vypisovať tesne pred odchodom, potom bývalo zvykom si knihu vypýtať večer pred tým, aby Miro mohol kľudne dokresliť tematickú ilustráciu.
Už máme tuším posledné 3 ročníky bez podpisu.
Už máme tuším posledné 3 ročníky bez podpisu.
Tak uz sme tam ako domaci a to je kniha "navstev" 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts