TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]

Postby petopato » 09 Jul 2024 18:42

Aj ja chcem poďakovať za príjemne strávený predĺžený víkend , ale aj pomocníkom pri varení, ktorí za mňa urobili "špinavú" robotu. Sľubujem, že ak sa na rok zúčastním tak doladíme aj halušky do detailu :wink: Najviac mi bude chýbať ponocovanie pri ohni...už teraz sa neteším na Hvezdáreň 2025 :victory:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]

Postby toudi_sk » 09 Jul 2024 19:12

jo, dobre bolo, málo bolo a rád som vás zase po čase videl
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 10 Jul 2024 11:01

Dobre bolo, veľmi dobre.

Čo spomenúť na začiatok? No predsa úplne najsamsuper intergalaktický gulášik, od pána gulášmajstra, perfektný bol :victory:
Chlapi radi sme s vami pobudli, dokonca neplánovane aj na dve noci.
Veronka nám už trošku podrástla, čiže zo sobotnej návštevy a minuloročného spontálneho rozhodnutia na prespanie, sme to tento rok dali spontálne na dve noci.
Možno o rok aj na celý pobyt dáme, ak nám do toho tá rekonštrukcia neskočí.
Všetko bez nadsádzky hodnotím pozitívne - napapali sme sa, polepili, pokecali, posmiali, popozorovali oblohu.
Veronka mala super sparingpartnera Filipa, vyhrali sa spolu fakt pekne a Peťo ďakujeme ešte raz za špagety :P
Škoda, že Hlava došiel s Jurkom po našom odchode, to už aká partia drobcov by tam vznikla :haha:
O rok musíme poriešiť lepšie.
Fakt dobre padol takýto reset, nielen mne ale aj Veronka a Foxy si pochvaľovali, že bolo na parádu.
Ďakujem za vašu spoločnosť, vidíme.

PS: Vilo díkes za pravidelné odkopnutie :haha: :wink:
Papierový člen plastikového klubu

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 10 Jul 2024 11:41

Inak ako to už začína byť zvykom, sme zas zabudli podpísať návštevnú knihu.

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 10 Jul 2024 11:45

Ja som svoj záznam spred dvoch rokov našiel a okrem mňa tam je biele miesto... flákate to! :P
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 10 Jul 2024 11:47

Zabudlo sa, ale teda tento rok sme ani neboli v prednáškovej, možno preto sme na to úplne zabudli, keďže sme ani nešli okolo. Nabudúce sa to snáď podarí.
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 10 Jul 2024 11:54

Prvé roky sme zvykli vypisovať tesne pred odchodom, potom bývalo zvykom si knihu vypýtať večer pred tým, aby Miro mohol kľudne dokresliť tematickú ilustráciu.
Už máme tuším posledné 3 ročníky bez podpisu.

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 10 Jul 2024 15:54

Tak uz sme tam ako domaci a to je kniha "navstev" :wink:
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Return to “Archív 2024”