TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

braintech | 44
Kral Papiru (Brno '15)
Name: Miro

Re: Pomoc

Postby braintech » 20 Apr 2015 12:41

Caute,

Ico, Majos, vdaka za radu. Ano vola sa to debonder, avsak toto lepidlo je asi nejake ine. V zmysle ze v podstate by akykolvek debonder mal odstranovat akukolvek znacku sekundaku. Navyse ako som pisal, nasiel som na nete ze vacsina debonderov ma za zaklad aceton. V tomto pripade to tym lepidlom ani nepohlo. Tak som sa rozhodol pouzit rovnaku znacku. Bolo by fajn keby to fungovalo.
Medzitym sa ozval Fito ze ma, takze dohodnem s nim.
Nie, zeriav okrem folie a zabradlia je vsetko lepene herkulesom, takze neviem ci by som to rozlepil.

Miro

RAZGY | 52
Name: Štefan

Postby RAZGY » 03 May 2015 20:20

ahoj,
nemáte někdo doma kufrový vozík za OA Kempík od Beskydsportu? potřeboval bych vyndat a vyměnit zámek a nevím jak na to. googlím už druhý den a nic.

díky štefan

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 06 May 2015 15:05

a aj si už pozeral, ako to je robené, alebo si len googlil? či tam nieje iba plech s oválnym otvorom zasunutý do drážok po bokoch zámku, ako na autách
---
ozaj a neviete mi poradiť, kde je kamenný obchod v Bratislave na náhradné diely na šijacie stroje prosím? potrebujem toten bazmek

http://www.sijaciestroje.biz/civkove-po ... ove-singer
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 06 May 2015 18:15

Vyzerá to ako cievka z toho šlapacieho stroja. Moja mama má taký a nepoužíva ho už asi 30 rokov, ale má na ňom kvety :haha: . Ak je to ono, vedel by som ti to cez víkend omrknuť, sa mi zdá, že mala tých cievok viac.

RAZGY | 52
Name: Štefan

Postby RAZGY » 06 May 2015 18:56

a aj si už pozeral, ako to je robené, alebo si len googlil? či tam nieje iba plech s oválnym otvorom zasunutý do drážok po bokoch zámku, ako na autách
---

http://www.sijaciestroje.biz/civkove-po ... ove-singer
študoval jsem i na vleku. nikde žádný šroub, závlačka, nic. musím s tím počkat po dovolený. pak to rozeberu a proběhne renovace. zámek dám asi z trabantu. v srpnu zase navštívím šamorín :-)

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 06 May 2015 19:29

Vyzerá to ako cievka z toho šlapacieho stroja. Moja mama má taký a nepoužíva ho už asi 30 rokov, ale má na ňom kvety :haha: .
Ak je to ono, vedel by som ti to cez víkend omrknuť, sa mi zdá, že mala tých cievok viac.
dnes som si "požičal" také isté (rozmerovo, akurát ramienko nemá dierku na niť) aj s poistkou, ale nefunguje to s tým, má sa to otáčať o 180°,
ale v jednej polohe sa to zasekáva, akoby to nebol správny držiak, to isté robí aj ten pôvodný, čo tam bol... oska nevyzerá ohnutá, bohvie čo
s tým drahá porobila, ale poradili mi v galantérii, že na Robotníckej ulici je predajňa/ opravovňa šijacích strojov, tak to skúsim zajtra omrknúť
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

braintech | 44
Kral Papiru (Brno '15)
Name: Miro

Postby braintech » 12 Jun 2015 19:00

Caute,

nema uz nahodou nejaky stastlivec doma Ty2 Floridsdorf 1:45 od ADW?
Nejaky cas uz lepim 25kovu verziu od Angrafu a teda pani tomu moc nepomohli. Na tendri chybaju vselijake suciastky - casti brzdy, brzdovy valec, spojnica ramu tendra, suciastky na loziskove domceky.... Ostava sa pozriet po digitalnych zalohach a pozicat si to odtial. Lokomotive chyba vacsina lucov na hnacie kolesa.... co samozrejme az taky problem nieje, skor ide o princip, tiez chyba nejaka cast jedneho z hnacich kolies. Este chvilku to budem zhrnat a pomaly to bude tak ze autor/vydavatel vypustil/zabudol minimalne jednu stranu s dielmi. Napriek tomu ze je to offset, farba sa pouzivanim kovoveho pravitka otiera... :beat plaster:
Stale je tu sanca ze je chyba medzi stolickou a podlozkou, ale s poctom spracovanych dielov tato vyrazne sanca klesa :-( .
Ak niekto teda ma, poprosil by som zatial iba poslat fotky stranok ze ako to vyzera v 45tkovej verzii

vdaka

Miro

Roman | 52
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 13 Jun 2015 10:09

neviete niekto celkovu dlzku morser karl aj s dvomi vagonmi? od naraznika predneho vagonu po naraznik zadneho. nasiel som dosku a neviem ci by sa hodila ako podlozka. dakujem

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 15 Jun 2015 20:25

viem že tu sú experti , tak teda:
máme nejaké info o tomto ?!?! :victory:

Armin is the best

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 15 Jun 2015 21:09

google obrázky si už skúšal?

Return to “Rest room // Rest Room”