TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Zavislak
Re: Zavislak
Ahojte, nechodím nejak do tejto sekcie a až po príspevku o akcii v Nitre mi docvaklo, že ......
Tak prajem i ja za komplet Kameňácku modelársku famíliu úprimnú sústrasť všetkým pozostalým a kamarátom.
Tak prajem i ja za komplet Kameňácku modelársku famíliu úprimnú sústrasť všetkým pozostalým a kamarátom.
Az teraz som sa dostal k pocitacu a netu... par krat mi odovzdaval modely od pesoica a bol vzdy vesely... uprimnu sustrast celej rodine... odpocivaj v pokoji
Úsmev dobrého človeka obdarí a nepriateľa naštve.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Ťažko niečo napísať, odpočívaj v pokoji 
Práve som sa po 6 týždňoch vrátil z liečenia a hneď toto. Nechce sa mi veriť. R.I.P.
Jano
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
Ondrej prepáč, bol som celý deň preč. Tak až teraz.
Spomínam na Teba stále...
Spomínam na Teba stále...
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich
Tento rok síce kvôli pracovným povinnostiam oneskorene, ale ako som to písal aj jeho otcovi, na mojom ramene bude čierna páska každý rok. 17.8. to boli dva roky, čo nás opustil tento skvelý človek, modelár, kamarát a ako aj sám o sebe tvrdil - fanatický biker

Live hard, ride easy.
ďakujem Majorovi, že ma dnes zobral do Starej Turej, zapálili sme na hrobe sviečky a boli aj u nich doma pokecať s jeho otcom
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]