TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]
Re: VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]
Povodne som chcel byt dnes v pracii caa do 15:00 - 15:30, ale vidim to tak ze 12:57 bude tak akurat...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Takže 12:58 mám otvárať bránu?Povodne som chcel byt dnes v pracii caa do 15:00 - 15:30, ale vidim to tak ze 12:57 bude tak akurat...
Ok žienka ma teda prehovorila, že prídeme v sobotu a ostaneme do nedeleTak ako chalani vravia sony, ja sa rovnako prikláňam. Tino nema problém s Tinou. Taňe.Záleží na vás.
Papierový člen plastikového klubu
Tak snáď bude pekne (čo verím, že áno) a vesmír bude mať skrz ďalekohľad na dosah. Rovnako ako všetci, ktorí prejavia o pozorovanie záujem. 
Mne to z prace zaberie tak hodinku... ale myslim, ze ico chcel prist na jednu...Takže 12:58 mám otvárať bránu?Povodne som chcel byt dnes v pracii caa do 15:00 - 15:30, ale vidim to tak ze 12:57 bude tak akurat...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Jo, ja som dnes na dovolenke takze kedy vyrazim "it's up to me". Ked pojdem z domu okolo 11, cestou sa zastavim niekde na nakup tak na tu jednu by som tam mohol byt. 
Týýý, ale na hviezdy by som sa mohol prísť kuknúť!!! Zoberiem aj tú uplakanú dcéru, ona tiež rada "kuká" do okulára. Môžem??
A kedysi som mal tajnú túžbu postaviť si model hvezdárne, ale "darmowy" bol len nejaký taliansky, a ten sa mi moc nepáčil. Onehdá ste to na hvezdárni lepili, a ja by som tiež rád!!! Teda niekedy... 
Dcéru nechaj doma (teda, záleží na koľko vie spolupracovať) a žene zavoláš v sobotu večer (v čase plánovaného odchodu), že defekt a že ráno pozisťuješ servis (môžeš aj dramatizovať, že sme to skúšali aj herkulesom aj sekundakom, ale ze to nedrží). Samozrejme bude možnosť to opraviť až v pondelok...
Jo a skús zobrať aj vrsa....
Jo a skús zobrať aj vrsa....
Mám nakupené na guláš aj klobásky (+2 do rezervy), mal by som doraziť cca 13:30 
To "bohužel nemohu sloužit"
. Myslím s tým vrsom, nakoľko budem na Bobote. Jedine sumca by som možno mohol naložiť cestou niekde okolo Bánoviec.
A ani s tou ženou to nebude také ľahké, nakoľko sa mi už nahlásila, že aj ona chce pozerať hviezdy
!
A ani s tou ženou to nebude také ľahké, nakoľko sa mi už nahlásila, že aj ona chce pozerať hviezdy