Neviem či by som osobne volil čiernu farbu, ale vyzerá to dobre. (Tlačiareň z teba musela mať radosť -
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Projekt Tatra 148 - CAS32 / rôzni autori / MULTISCALE
Moderator: iconmaster
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Re: Projekt Tatra 148 - CAS32 / rôzni autori / MULTISCALE
Aj keď som to zaťiaľ naživo nevidel, tak hej, aj podložka dobrý nápad. Zaujímavé netypické riešenie a hej ďalší palec hore zato jak si to celé dokázal odprezentovať a nepostaviť len tak modely vedľa seba.
Neviem či by som osobne volil čiernu farbu, ale vyzerá to dobre. (Tlačiareň z teba musela mať radosť -hlavne ten čo platí toner)

Neviem či by som osobne volil čiernu farbu, ale vyzerá to dobre. (Tlačiareň z teba musela mať radosť -
- developer10 | 41
- Name: Peter
Re: Projekt Tatra 148 - CAS32 / rôzni autori / MULTISCALE
Dík všetkým ešte raz, aj za debatu v Nitre.

Takže vidíme sa raz pri T815kach CAS32kách
Dovtedy si idem ešte plniť staré sny a ciele, tak nech sa plnia aj vám, trimce še!
Nikto sa ich nepýta, za to sú platení(Tlačiareň z teba musela mať radosť -hlavne ten čo platí toner)![]()
Takže vidíme sa raz pri T815kach CAS32kách
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku