TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
Armin is the best
Super, vďaka
Hľadal som to cez google ale nič konkrétne mi nenašlo a pozrieť priamo poštu ma nenapadlo.
Hľadal som to cez google ale nič konkrétne mi nenašlo a pozrieť priamo poštu ma nenapadlo.
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
teória, mám Win XP SP3 a na ploche nejaký obrázok, ako sa dá zistiť, kde je v počítači uložený originálny snímok prosím?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
uz si nepamatáám, ale pravý klik na fotku , vlastnosti a vo vseobecnych by mala byť aj cesta kde je uložený, teda ak to nie je odkaz na fotku
ci?
A onééé, je kabína T805 a V3S z rovnakého základu??? lebo mi nasadili chrobáka do hlavy a nie som si istý teraz. Ak sa na ne pozerám, tak sa mi to aj pozdáva táto myšlienka že sú ako od jedne matere

v.s.

??????
A onééé, je kabína T805 a V3S z rovnakého základu??? lebo mi nasadili chrobáka do hlavy a nie som si istý teraz. Ak sa na ne pozerám, tak sa mi to aj pozdáva táto myšlienka že sú ako od jedne matere
v.s.
??????
Armin is the best
ďakujem za tip, momentálne sa drahá tvári, že ju to obťažuje a teda to nemám ako vyskúšať (hoci to chcela vedieť ona... ), tak to skúsim potom, akurát fotka sa vraj volá Pozadie plochy.bmp, tak uvidíme
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ano, malo by to byt tak, za kabina na V3S je upravena z kabiny T805A onééé, je kabína T805 a V3S z rovnakého základu??? lebo mi nasadili chrobáka do hlavy a nie som si istý teraz. Ak sa na ne pozerám, tak sa mi to aj pozdáva táto myšlienka že sú ako od jedne matere![]()