Dakujem.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
Myslím že niekto z lodičkárov, alebo mi po rozume chodí aj Brzdič, na to použil drevené úchytky na šuflíky a pretrel alebo nastriekal zlatou farbou
nemáte niekto po ruke doma v knižnici Vernov romána Zo zeme na mesiac prosím? ide mi o popis strely, respektíve rozmery, ja čo som našiel na nete, tak tam sa píše o guli, priemer 106 palcov a hrúbka steny 12 palcov, nič viac a mne sa marí, že som v knihe čítal o ogiválnej strele, ako tlmič sa mala použiť voda v podlahe, ktorá sa vytlačila do plášťa a rovno ho potom chladila
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
hej, to je ono, len tie rozmery by ma zaujímali a ako pozerám, ja som vnútro teda koncipoval oveľa veľkorysejšie, ako ilustrátor knihy

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Vďaka starec. stratil som ho, ale už je vyrobený nový.
Ale aj tak vďaka.
Ale teraz iná prosba o pomoc. Dnes sme zistili, že nášmu synovi sa podarilo nejakou paličkou urobiť do jeho TV (ORAVA LT 611 LED)
konkrétne do obrazovky dve malé dierky. Všetko funguje, len sú tam dve asi 4mm pavučinky. Mám sa na to vykašlať, alebo je možná oprava, či výmena obrazovky? Neviem,či je niekto z vás borec cez TV.
Ale teraz iná prosba o pomoc. Dnes sme zistili, že nášmu synovi sa podarilo nejakou paličkou urobiť do jeho TV (ORAVA LT 611 LED)
konkrétne do obrazovky dve malé dierky. Všetko funguje, len sú tam dve asi 4mm pavučinky. Mám sa na to vykašlať, alebo je možná oprava, či výmena obrazovky? Neviem,či je niekto z vás borec cez TV.
Ak poskodil samotny panel, tak jedine vymenit cely panel, ale to mozes rovno kupit novu TV. Alebo este verzia odnaucit syna od TV 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts