TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Lietadlo na beziacom pase :)

Vzlietne?

Ano
40
66%
Nie
21
34%

Total votes: 61
maaaslo | 45
Name: pavol

Re: Logicke hadanky

Postby maaaslo » 29 Jun 2015 22:21

A ci sa na pohon lietadla pouzivaju kolesa?
Ludia co hlasuju ze nevzlietne by si mali uvedomit, ze kolesa su sucastou lietadla a nie pasu. S pohonom nemaju nic spolocne. Za pohon su zodpovedne motory. A tie vyvynu dostatocny tah na prekonanie pasu.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 30 Jun 2015 15:11

pche, lietadlo vzlietne, aj keby malo vedľa vás "cúvať" dozadu, ho zaujíma akurát rýchlosť voči vetru, čiže ak by aj pás išiel neviemako rýchlo
a bude pritom riadne fúkať jeho smerom (smerom pásu, nie lietadla), tak vzlietne :P
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

group b | --
2K+
Name: Tomáš

Postby group b » 30 Jun 2015 23:20

pche, lietadlo vzlietne, aj keby malo vedľa vás "cúvať" dozadu, ho zaujíma akurát rýchlosť voči vetru, čiže ak by aj pás išiel neviemako rýchlo
a bude pritom riadne fúkať jeho smerom (smerom pásu, nie lietadla), tak vzlietne :P
tak ti nevím, ale tu čtyřmotorovou potvoru by nezvedlo ani tornádo :haha:
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem

Štefan Húska | 44
2K+
Name: Štefan Húska

Postby Štefan Húska » 30 Jun 2015 23:24

Toudi má pravdu, moj kamoš s rogalom padol na štarte lebo vietor sa stočil smerom letu a vrtuľa sa nemala o čo oprieť tak švacli na pole a pochrúmal si pravú nohu :-(
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 01 Jul 2015 08:15

groupb - pozri toto, je to sice len vrak a s demontovanymi motormi, ale zas ani ten vietero nie je tornado a uz to s nim pekne zameta - https://www.youtube.com/watch?v=cHhZwvdRR5c
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

group b | --
2K+
Name: Tomáš

Postby group b » 01 Jul 2015 14:01

groupb - pozri toto, je to sice len vrak a s demontovanymi motormi, ale zas ani ten vietero nie je tornado a uz to s nim pekne zameta - https://www.youtube.com/watch?v=cHhZwvdRR5c
ale nevzlétlo :haha:
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem

ondreywc40 | --

Postby ondreywc40 » 02 Jul 2015 19:31

preto keď sa lietadlá vážia, musia byť v uzavretom priestore
a ďalšia vec: čo tak medzná vrstva na páse??? tá pridá zopár m/s ,,vetra,, :-)

Vojta Č. | 48
Name: Vojta Čaban

Postby Vojta Č. » 03 Jul 2015 13:11

Hele, mně se líbí tahle, přišla mi přes Miloše Čermáka, kterýho odebírám na Twitteru a je docela dobrá, když by si někdo chtěl lámat hlavu kolem něčeho jinýho než kolem letadla:
V knížce je na první stránce napsáno: "V této knížce obsahuje jedna stránka samé lži." Na druhé stránce: "V této knížce obsahují dvě stránky samé lži." A tak dále, až na straně 100 je napsáno: "V této knížce obsahuje 100 stránek samé lži." Je na některé stránce pravda?

sako1 | 48
Name: Miro

Postby sako1 » 03 Jul 2015 13:25

na všetkých je pravda, nie? :)
m.

Dody | 37
Name: Dominik

Postby Dody » 03 Jul 2015 17:23

Podla mna na strane 99 je pravda

Return to “Rest room // Rest Room”