TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
KIROVEC K 700A /Agromodels + resize/ 1:25 - by petopato
Moderators: iconmaster, braintech
Re: KIROVEC K 700A /Agromodels + resize/ 1:25 - by petopato
Dnešok som obetoval kabíne a bol to dlhý deň...ten kontrast medzi žltou a čiernou poriadne zvýraznil nepresnosť tesniacej gumy, ale v skutočnosti to také zlé nie je:

To je dobré, to tak má byť
Zatiaľ sa mi tvoj model veľmi páči 
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Vďaka!
Dnes som bol z práce doma skôr, tak som sa pohral s hydraulickými a vzduchovými hadicami. Vždy som mával problém s nelapením hadíc na "ivantovky" a následne na svoje miesto a potom to pri manipulácii vždy odpadávalo a tak som ich skúsi vyvrtať 0,45mm mikrovrtákom a navliecť ju na káblik.
Potom som ich natrel a nalepil na svoje miesto sekunďákom:

Dnes som bol z práce doma skôr, tak som sa pohral s hydraulickými a vzduchovými hadicami. Vždy som mával problém s nelapením hadíc na "ivantovky" a následne na svoje miesto a potom to pri manipulácii vždy odpadávalo a tak som ich skúsi vyvrtať 0,45mm mikrovrtákom a navliecť ju na káblik.
Potom som ich natrel a nalepil na svoje miesto sekunďákom:
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Pekne detaily! Jedina moja pripomienka sa tyka hrubky laku, nabuduce skus redsiu farbu, resp. menej vrstiev - proste trpezlivo, hej?! 
Áno viem, aj som to už pred tým niekde písal, sám som z toho nešťastný, ale už niet cesty späť 
Po vyše dvoch rokoch som model dokončil, avšak až po vzhliadnutí fotiek som si uvedomil, že som na čapy na hydraulických komponentoch nedal záslepky, mám ich aj nachystané, len som po menšej rekonštrukcii mojej pracovne mal zmätok v krabičkách, takže som na to zabudol...Niekedy to dorobím, ale fotiť ho už von brať nebudem

- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Fešák je to veru gratulujem, už len pluhy a davaj 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Gratulujem k dokonceniu a hlavne k tomu, ze si nevzdaval! Verim, ze vdaka Kirovcu si ziskal dalsie skusenosti ohladom povrchoviek a na dalsich modeloch ich pouzijes (2x skusaj a raz striekaj, ze?
).
Jediny detail, ktory ti neuznavam, je ten majak na streche - ako keby z ABC. Ak na vstavach nechces za to zbytocne stracat body, skus urobit z folie! Vyhovorka, ze chyba "know-how" alebo nemas oranzovu transparentnu farbu neobstoji, s tym viem pomoct
Fotky su pekne avsak vdaka pochmurnemu pocasiu sa niektore detaily stracaju. Po nalepeni tych chybajucich dielov skus este jednu seriu nafotit bud rano alebo pred zapadom slnka, vtedy byvaju najlepsie svetelne podmienky.
Jediny detail, ktory ti neuznavam, je ten majak na streche - ako keby z ABC. Ak na vstavach nechces za to zbytocne stracat body, skus urobit z folie! Vyhovorka, ze chyba "know-how" alebo nemas oranzovu transparentnu farbu neobstoji, s tym viem pomoct
Fotky su pekne avsak vdaka pochmurnemu pocasiu sa niektore detaily stracaju. Po nalepeni tych chybajucich dielov skus este jednu seriu nafotit bud rano alebo pred zapadom slnka, vtedy byvaju najlepsie svetelne podmienky.
Halo
Pripajam sa ku gratulantom a k dokonceniu dalsieho modelu.
Technicka - tie "disky alebo naboje" tie niesu nejako do von vyspulene ??
A jedna moja - daj masine aspom wash, posunie to model min.o tupen vyssie
Este raz gratulujem
Pripajam sa ku gratulantom a k dokonceniu dalsieho modelu.
Technicka - tie "disky alebo naboje" tie niesu nejako do von vyspulene ??
A jedna moja - daj masine aspom wash, posunie to model min.o tupen vyssie
Este raz gratulujem
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat